Althoff Grandhotel Schloss Bensberg

Verblijf in het 5-sterren Althoff Grandhotel Schloss Bensberg, een groot Barok paleis met schilderachtige tuinen, voor een ontspannend verblijf! Naast een bekroond restaurant is er een spa van 1.000 m² met zwembad.

Het hotel ligt in de nabije omgeving van Keulen. Zo biedt het hotel uitzicht op de skyline van Keulen met de bekende Dom en vanaf metrostation Bensberg (3 minuten wandelen) ben je in circa 30 minuten in het stadscentrum van Keulen.

In de omgeving zijn 2 golfbanen en het hotel biedt ook de verhuur van e-bikes.

4 elements Spa van Althoff

Deze onlangs gerenoveerde spa is gebaseerd op de vier elementen vuur, water, lucht en aarde voor een holistische balans van lichaam, geest en ziel. Qua faciliteiten biedt de spa een overdekt zwembad (ca. 96 m²) met sterrenhemel, saunaruimte met Finse sauna, droge sauna en Romeins stoombad.

Verder is er een fitness studio met personal trainer (tegen betaling), relaxruimte en 8 behandelingskamers. Lichaamsbehandelingen zoals volledige lichaamsmassages met aromaolie of avocado-olie, Abhyanga-massage, manicure, pedicur en klassieke cosmetische behandelingen worden aangeboden met verzorgingsproducten van o.a. La Prairie, Clarins, Ligne St. Barth en Allessandro.

Restaurant

Het ontbijtbuffet wordt geserveerd in het restaurant "Jan Wellem" en bij half-pension heeft u een 3-gangen menu (keuze van de chef) in het kasteelrestaurant. 

Restaurant "Vendôme" (geopend wo.-zo.) is bekroond met 3 Michelin-sterren en biedt gerechten uit de keuken van Joachim Wissler, die wordt beschouwd als een van de beste chef-koks van Duitsland. Het Italiaanse restaurant "Trattoria Enoteca" serveert Italiaanse, mediterrane gerechten. Geniet van een avond in de modern-klassieke "Salvador Dalí Bar" en laat u verrassen door het vernieuwende concept "New fashioned food & open wines". In de Lobby Bar kunt u genieten van kleine gerechten of een aperitief voor het diner.

Arrangementen

Maak keuze uit een van de arrangementen zoals Luxury Wellness inclusief toegang spa en gebruik badjas (vanaf 2 nachten; vanaf € 207 p.p.), Beauty Time Out inclusief een speciaal op maat gemaakte gezichtsbehandeling met Clarins producten of 

Ontspanning voor de ziel inclusief

- 2, 3 of 4 overnachtingen inclusief ontbijt

- 1x volledige lichaamspeeling (30 min)

- 1x lichaamspakking (30')

- 1x volledige lichaamsmassage met essentiële oliën (50')

- gebruik badjas

- toegang van de "4 elements spa" van Althoff met sauna, zwembad, fitnessstudio

Vanaf € 455 p.p. 

Meer info/boeken ...

De arrangementen zijn ook te boeken op basis van half-pension met 3-gangen menu (keuze van de chef) in het kasteelrestaurant.