Page content

Contact

WellnesSelect, voor kwaliteit

Er is een enorm wellnessaanbod. Zeer gevarieerd en van verschillende kwaliteit. Onze selectie is gemaakt op ondermeer de kwaliteit van de locatie, behandelingen en gekwalificeerde medewerkers. Vandaar WellnesSelect! Lees meer …

 

Vraag, tip of opmerking voor onze redactie …

Heeft u een vraag, tip of opmerking over WellnesSelect? Via het formulier op deze pagina kunt u de redactie bereiken. Alvast hartelijk dank voor uw tips en opmerkingen en geven u graag passend advies voor uw volgende wellnessbestemming.

Voor bedrijven …

Wilt u uw personeel of klanten speciale wellnessarrangementen bieden? Wij kunnen in overleg met u een speciaal wellnessaanbod samenstellen passend bij uw doelgroep gericht op preventie. O.a.

  • Wellnessarrangementen in binnen- en buitenland om te ontspannen en te destressen. Perfect passend bij een gezonde leefstijl!
  • Lifestyle wellnessarrangementen in kuuroorden/wellnesshotels welke naast ontspannende ook gerichte lichaamsbehandelingen en faciliteiten bieden. Zeer geschikt voor degenen met spier- en gewrichtsklachten, huidproblemen, klachten aan luchtwegen, et cetera.

Met WellnesSelect bieden wij u de aantrekkelijke mogelijkheid om op een eenvoudige wijze mee te liften op ons kennisnetwerk en ervaring binnen de (inter)nationale wellnessbranche. Wij kunnen precies de juiste wellnessselectie maken, variƫrend van een stressreducerend arrangement in Nederland tot een verblijf in een gerenommeerd kuuroord in Duitsland.

[contact-form-7 id=”1681″ title=”Contact form 1″]

Comment Section

0 reacties op “Contact

Plaats een reactie