Nikki Beach Resort & Spa Dubai

Nikki Beach Resort & Spa Dubai

Het resort is gelegen op Pearl Jumeirah eiland met een 400 meter lange privéstrand, een ruime en aantrekkelijk aangelegde tuin en een schitterend zwembad. 

De 15 meter lappool heeft uitzicht over het strand met ligbedden, parasols en handdoekenservice zowel bij het zwembad als het zandstrand. De hippe Nikki Beach Club ligt naast het hotel met zwembad, dagbedden en parasols (tegen betaling). Verder vind je hier een tennisbaan en niet-gemotoriseerde watersporten aan het strand. In juli en augustus is de Nikki beachclub gesloten.

Een ontspannen sfeer en culinaire lekkernijen vindt u in de vijf luxe restaurants, cafés en bars van het resort. Café Nikki is de plek voor internationale gerechten, de Soul Lobby voor drankjes en snacks en Satine Restaurant en Lounge voor de mediterrane keuken.

Key West biedt  een mix van gerechten uit Florida met als specialiteit gegrild vlees, verse vis en authentieke gerechten. Tevens een collectie van diverse rumsoorten uit het Caribisch gebied. Hotelgasten kunnen ook gebruik maken van de restaurants van de Nikki Beach Club. 


Nikki Spa

De spa beschikt over een hamam, sauna, stoombad, ijsfontein, vitaliteitszwembad en zowel binnen als buiten ontspanningslounges. Onderscheidende behandelconcepten, resultaatgerichte producten en een team van getalenteerde spa-experts bieden het beste op het gebied van welzijn.

‘Celebrate Life’ is het motto van dit lifestyle resort. Ervaar dit tijdens je vakantie!

Aanbod

Een vliegreis inclusief transfers en  7 overnachtingen in een Covet Sky Line kamer op basis van logies/ontbijt is er vanaf € 3.058 p.p. Halfpension mogelijk. Meer info/boeken ...

Het resort ligt op ca. 14 km van de luchthaven en 7 km van downtown Dubai.