Puri Mas Boutique Resort & Spa, boutique resort op Lombok

Puri Mas is een prachtig, kleinschalig boutique resort in Lombok omringd door tropische tuinen met een zeer ontspannen sfeer. Vanaf het prachtige zwembad is er uitzicht op zee en de tropische tuinen. Dé plek voor een romantisch diner is het “Ballroom” restaurant met Indonesische gerechten, visgerechten en de heerlijkste cocktails met uitzicht op zee. Bij de speciale excursiebalie is er de mogelijkheid om verschillende activiteiten te boeken, zoals snorkelen, duiken, hiken en fietsen. In het hele resort is er gratis Wifi en ook 24-uurs roomservice wordt geboden.

Puri Mas Spa

Bij de Spa kan je alleen of samen genieten van een heerlijke massage en helemaal tot rust komen. Boek een Totok Wajah massage, Babor-behandeling of een van de specials van Puri Mas en Indonesië. Het Kampung Spa Ritual brengt je terug naar de tradities van de Sasak’s tijdens een bijzondere behandeling met kruiden, specerijen en oliën van voet tot voorhoofd!

Deze Spa is zelfs verkozen tot de beste ‘Couples Spa’ ter wereld!

Voor koppels die op huwelijksreis gaan is dit resort zeker een aanrader! De villa’s hebben een mooie tuin omringd door muren met een eigen zwembad en de kamers hebben een groot terras met een schitterend uitzicht op de tuin.

Aanbod

Het kleinschalige resort met 40 kamers is gelegen op 7 minuten lopen van het strand in het vissersdorp Mangsit en het centrum van Senggigi ligt op 5 minuten rijden van het resort.

Boek een van de kamers, suites of villa's. Meer info/boeken ...