Verdura Resort op Sicilië

Verdura Resort op Sicilië

Verdura resort ligt op een geweldige locatie dicht bij de wereldberoemde tempels van Agrigento aan de zuidkust van Sicilië. Dit Rocco Forte’s eerste resort biedt een indrukwekkend aantal faciliteiten waaronder de Verdura Spa, een van de grootste van Europa met een uitgebreide selectie aan behandelingen, gevarieerde Rocco Forte programma’s.

Niet alleen de spa is bekroond maar ook de keuken. De 2 Michelin-sterren chef Fulvio en zijn Pierangelini-team verwennen de gasten in 4 verschillende restaurants waaronder
Trattoria Liolà, de perfecte plek voor een diner met lokale specialiteiten en pasta’s met schitterend uitzicht op zee. Amare is het strandrestaurant, voor gegrilde vis en barbecues.

Verder biedt Verdura een schitterende 18-holes golfbaan en veel faciliteiten voor families met kinderen. Zo is er een groot zwembad met apart kinderbad, zonneterras en privéstrand met ligstoelen en parasols, Kinderclub en Teenclub (13-17 jaar) en graveltennisbanen.

Verdura Spa

Deze spa is een van de grootste Spa en thalassotherapiecentra van Europa met een oppervlakte van 4.000 m². Voorzien van binnenzwembad (20 m), sauna, stoombad, moderne fitnessruimte, ontspanningsruimte, 4 hydrotherapiezwembaden en 11 behandelkamers.

De wellnessprogramma’s bieden een holistische aanpak voor de gezondheid op maat gemaakt voor elke gast. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de laatste technieken onder begeleide van deskundige therapeuten waaronder een voedingsdeskundige, meditatieleraar/reiki master, fitnessinstructeur en osteopaat. Programma’s zijn o.a. healthy lifestyle, fit, relax en quick fix.

Naast het volgen van een wellnessprogramma is het uiteraard ook mogelijk een individuele behandeling of ritueel te boeken.

AANBOD

8-daagse vliegreis op basis van logies/ontbijt vanaf € 2.434 p.p. inclusief privé-transfers. Meer info/boeken ...