wellness & kuren voor ex-covid patiënten

Covid heeft een enorme impact op velen van ons. Zeker voor de ex-Covid patiënten. Van enkelen kreeg ik de vraag welke wellnessreis of kuur geschikt zou zijn om het herstel te bespoedigen. Een aantal mogelijkheden heb ik op deze pagina vermeld met een zo groot mogelijke verscheidenheid. Elke ex-Covid patiënt heeft namelijk niet dezelfde klachten en gaat het herstel niet zo voorspoedig als gewenst.


Maar ook als je geen Covid hebt gehad, zorgen de opgelegde beperkingen voor  veel stress en ben je toe aan een wellnessvakantie zodra dit weer mogelijk is.


Neem contact op voor een voorstel op maat.

sirmione

therme aan het gardameer

Therme di Sirmione is gelegen aan het Gardameer. In het Thermal medical centre wordt gebruik gemaakt van de genezende eigenschappen van het thermale water om gezondheidsproblemen op natuurlijke wijze te behandelen met gespecialiseerde programma's voor o.a. ademhalingsproblemen. Dit gecombineerd met recente medisch onderzoek en meer dan 100 jaar ervaring. 

Zij bieden o.a. special pre- en post-Covid programma's.

Post-Covid programma inclusief 6 overnachtingen op basis van half-pension vanaf € 1.672 p.p. Keuze uit verblijf in een 3* of 5* hotel.

© Quinta Camerena

healing retreat in de alentejo

Voel je welkom en thuis en Quinta Camarena waar gekookt wordt met lokale biologische producten. Word gezonder en sterker terwijl je geniet van de natuur. Adem de frisse lucht in, loop, ren, dans of blijf gewoon stil en luister naar de stilte. Deze week kan zo kalm of actief zijn als je wilt.

Tijdens het weekprogramma zijn er dagelijks activiteiten zoals yogasessie + picknick, begeleide wandeling 8 km + lunch, markt- of boerderijbezoek + kookles, begeleide wandeling 10 km of 20 km + lunch aan het strand, diepe helende massage + diner bij geheime avondclub, yogasessie + afscheidsdiner. En als afsluiting een brunch. 

Daarnaast zijn workshops, surfen, bezoek winery, fietshuur en meer mogelijk (prijzen op aanvraag).

Verblijf in een van de kamers of huizen. 8-daags verblijf vanaf € 1.139 p.p.

Neem contact op voor meer informatie!

villa eden merano

villa eden - merano, zuid-Tirol

Villa Eden is een kleinschalige 5-sterren medical wellnesshotel in kuurstad Merano in het noorden van Italië. Het was in mei 2020 het eerste Covid-safe hotel in Europa. 

Zij hebben een Covid Immunoplus programma ontwikkeld om gasten te helpen hun immuunsysteem te verbeteren. Vooral  effectief voor ex-Covid patiënten maar aan te bevelen voor iedereen. Het programma is ontworpen om het immuunsysteem te stimuleren door middel van voeding, zuurstof ozontherapie door middel van verschillende vormen en ook IV-therapieën.

Neem contact op voor meer informatie.

Rebalancing & immuunsysteem boost

De gerenommeerde SHA Wellness Clinic is een medical spa in de omgeving van Alicante. Zij bieden diverse programma's waaronder rebalancing, immuunsysteem boost en een speciaal post-Covid programma. 7-daags programma vanaf € 2.700 p.p. exclusief accommodatie. 

Dit programma is onder medische begeleiding. Op de pagina over SHA vindt u aanvullende informatie over de mogelijkheden en neem contact op voor een voorstel afgestemd op uw persoonlijke wensen.

VRAAG VOORSTEL OP MAAT AAN!

Neem contact op voor een voorstel van een van bovenstaande hotels of vraag een voorstel op maat aan.

arrow_drop_up arrow_drop_down