arrow_drop_up arrow_drop_down

Van Anti-Stress tot Detox-kuren bij SHA Wellness Clinic

Sinds de opening eind 2008 heeft dit luxe spacomplex al vele prijzen gewonnen als beste spa maar ook medical spa. De lijst is lang met awards van o.a. SpaFinder, Condé Nast en Town & County Medical Spa Award.

Vanuit persoonlijke ervaringen van de eigenaar, de familie Bataller, met natuurlijke therapieën en de macrobiotische keuken hebben zij de SHA Wellness Clinic geopend. In een prachtige omgeving, het Sierra Helada Park, en in een van de gezondste klimaten ter wereld volgens de World Health Organisation.

De spa biedt een breed scala aan behandelingen en faciliteiten zoals een infinity pool, hydrotherapiecenter met hydrotherapiebad, sauna, stoombad en floatationruimte. SHA combineert Westerse en Oosterse methoden en biedt speciale programma’s zoals anti-stress, stoppen met roken, detox, gewichtsverlies, menopause en leefstijl. Een persoonlijk macrobiotisch dieet maakt onderdeel van een programma naast een selectie uit yoga, tai chi, reiki en acupunctuur. Daarnaast worden er dagelijks verschillende workshops gehouden, o.a. over voeding en koken.

Recent is het wellnesscentrum qua oppervlakte verdubbeld en biedt nu 40 behandelruimtes, een aantal nieuwe behandelingen en therapieën en een hydrotherapiebad dat shiatsu massagetechnieken met watertherapie combineert.

SHA Wellness Clinic ligt in de provincie Alicante, tussen Altea en Benidorm, op circa 40 minuten van Alicante.

Programma’s van detox tot anti-stress

Verblijf in dit hotel met of zonder het volgen van een programma waaronder Gewichtsverlies, Detox, Stressmanagement, Leefstijl, Menopause, Stoppen met roken en Slaapverbetering. Deze programma’s zijn er vanaf 7 dagen. SHA Wellness Clinic biedt ook een 4-daags Healthy Life Program met tools voor een gezondere leefstijl.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden via onderstaand formulier.

  • Vul een waarde groter dan of gelijk aan 1 in.