Kuren en therapieën

Ontdek de weg naar welzijn door het volgen van een gerichte kuur voor specifieke klachten of het verbeteren van je leefstijl. Of je nu kampt met fysieke klachten, stress, vermoeidheid of simpelweg je levensstijl wilt optimaliseren,  kuurprogramma's zijn ontworpen om je te ondersteunen op je reis naar een gezonder en evenwichtiger leven. Van voedingsadvies en bewegingsschema's tot ontspanningstechnieken en holistische benaderingen onder deskundige begeleiding. 


Er zijn diverse therapieën vaak met een lange geschiedenis en traditie zoals ayurveda en thalasso.


Ayurveda, een eeuwenoude Indiase geneeskunde, richt zich op het herstellen van harmonie tussen lichaam, geest en ziel. Ervaar de balancerende effecten van specifieke oliemassages, reinigende behandelingen en voedingsadvies afgestemd op jouw unieke constitutie.


Thalassotherapie, afkomstig van de Griekse woorden 'thalasso' (zee) en 'therapeia' (therapie), maakt gebruik van de helende krachten van de zee. Onderga verjongende zeewaterbaden, algenpakkingen en massages die mineralen en sporenelementen bevatten voor een revitaliserende ervaring.


Ontdek de kracht van een kuur  voor een gezonder en gebalanceerd leven!

anti-stress reizen

Anti-stress, burnout

detoxreizen

Detox, gewichtsverlies

huidklachten

Huidklachten

kuren-voor-spier-en-gewrichtsklachten

Spier-, gewrichtsklachten

Ayurveda

Thalassotherapie

heilstollen gastein

Heilstollen, Kneipp 

immuuntherapie

Wilt u advies? Neem contact op!