Page content

Spier- en gewrichtsklachten

Vele mensen hebben spier- of gewrichtsklachten. Variërend van lage rugpijn tot chronische ziekten als reuma of de ziekte van Bechterew. De verwachting is dat het aantal mensen met klachten aan het bewegingsapparaat in de toekomst alleen maar zal toenemen. Een kuur of behandeling in een wellnesscentrum geeft vaak baat en verlicht de pijn. Bijvoorbeeld een bezoek aan een thermaal bad of een thalassobehandeling; de keuze van de behandeling/kuur is afhankelijk van soort klacht/ziekte. Zo zijn er vormen van reuma waarbij warmte goed is maar ook waarbij juist koude heilzaam is.

In het algemeen kan gezegd worden dat onderstaande kuren en behandelingen heilzaam zijn en de pijn verlichten bij klachten aan het bewegingsapparaat, spieren en gewrichten.

Gezien de verscheidenheid in klachten en aanbod adviseren wij u bij het wellnesscentrum te informeren welke behandeling/kuur voor u geschikt is.

Niet iedereen is hetzelfde

We zijn allemaal verschillend en hebben onze voorkeuren. Kies de behandeling/therapie die u het meest aanspreekt en overleg met uw arts als u onder behandeling bent.