Nuttige informatie

Op de website Wijs op Reis vindt u nuttige informatie over uw bestemming. Deze website is van de overheid en geeft informatie over o.a. vaccinaties, medicijnen mee op reis en reisadvies bij calamiteiten.


Reizen & Covid-19

Sinds de uitbraak van het Covid-19 virus is de wereld veranderd. Dit geldt ook voor de wellnesscentra in Nederland. Het is de verwachting dat vanaf 1 juli ook het sauna- en fitnessdeel in de wellnesscentra en wellnesshotels weer geopend worden. Behandelingen zijn wel al mogelijk.


Vanaf 15 juni is het weer mogelijk op vakantie te gaan naar andere landen binnen de EU/Schengenzone en naar het Caribisch deel van het Koninkrijk. Het reisadvies voor landen in die gebieden wordt aangepast van oranje (vakantiereizen afgeraden) naar geel (vakantiereizen mogelijk, let op risico’s). 


Het reisadvies blijft oranje als een land het coronavirus nog niet voldoende onder controle heeft, nog geen Nederlandse toeristen verwelkomt of quarantaine oplegt bij aankomst. Bekijk de pagina voor reisadviezen voor de laatste stand van zaken.


U kunt uiteraard altijd contact opnemen voor advies.