ayurveda

Ayurveda is een geneeskunde die al meer dan 5.000 jaar onderdeel uitmaakt van de Indiase samenleving. Ayurveda staat voor een holistische aanpak waarbij de ziekte/disbalans niet centraal staat maar de mens. Daarnaast zijn er geboden en geen verboden en werkt ayurveda langzaam maar zeker. Ook buiten India wordt steeds vaker ayurveda toegepast. In spa’s, wellnesscentra of speciale klinieken.

De traditionele ayurveda richt zich op medische en helende behandelingen onder toezicht van een arts. Het is een holistische benadering met leefstijladviezen en niet in te passen in een behandeling van een uur. Dit is dan ook de voornaamste reden dat de ayurvedische behandelingen in de spa’s, wellnesscentra veelal zijn aangepast aan de westerse leefstijl en vooral gericht zijn op preventie.

Onderstaand een aantal voorbeelden maar neem contact met ons op voor een voorstel op maat! 

Zo kunnen wij voorstel doen voor dat ayurvedacentrum dat gespecialiseerd is voor uw 'klachten' en past bij uw wensen en voorkeuren.

Ayurveda in Duitsland

In Duitsland is ayurveda populair met een aantal gerenommeerde centra waaraan een arts uit India/Sri Lanka is verbonden. Zoals bij Kunzmann's in Bad Bocklet.

ontdek ayurveda op gozo

Het Kempinski San Lawrenz Resort & Spa is een van de mooiste wellnessresorts van de Middellandse Zee, met een topteam in ayurveda en thalasso.

India en sri lanka

In India en op Sri Lanka zijn diverse wellnessresorts die ayurvedakuren aanbieden. Zoals het Anantara Peace Haven Tangalle Resort aan de kust van Sri Lanka.

Vraag voorstel op maat aan!

Neem contact op voor een voorstel van een van deze  hotels of vraag een voorstel op maat aan.

arrow_drop_up arrow_drop_down