Elephant Hills Resort

Een unieke belevenis in 

Khao Sok National Park

Verleng je strandvakantie in een van de prachtige wellnesshotels in Khao Lak, Phuket, Krabi of Koh Samui met een bijzondere ervaring in het Khao Sok National Park. 

Verblijf hier in het bijzondere Elephant Camp van het Elephant Hills Resort. Geniet van de prachtige natuur, ervaar de zeer goede gastvrijheid en maak kennis met de Aziatische olifant. Kortom een onvergetelijke en niet te missen ervaring in uw Thailand reis. Elephant Hills heeft een speciale olifantenprogramma waarvoor zij de afgelopen jaren de Thailand Green Excellence Award for Animal Welfare gewonnen. Er zijn dan ook geen olifantenshows.

Het Khao Sok National Park is een combinatie van het natuur- en wildreservaat Klongsang, met 1000 meter hoge bergtoppen en het gigantische Rajaprapha stuwmeer. Maak kennis met de natuurlijke schoonheid van dit indrukwekkendste regenwoud van Thailand, een kanotocht over de Sok rivier, een jungle wandeling en een tocht over het mooiste meer van Zuidoost Azië met majestueuze rotsformaties die loodrecht uit het water omhoog reizen.

Er zijn safari's met verblijf in luxe tenten vanaf 2 tot 4 dagen. Vanaf € 399 p.p. inclusief alle maaltijden, transfers en activiteiten zoals Elephant Experience, Kano Safari, bezoek Cheow Larn Lake & Jungle Trekking (afhankelijk van tour).

The Elephant Camp

Tijdens de verschillende safari-trips overnacht u in Elephant Camp en bezoekt u het nabijgelegen kamp met de Thaise olifanten. De luxe safari tent is voorzien van ruime 2-persoonsbedden, ventilator en een eigen badkamer met douche en toilet.

Er is al een 2-daagse Jungle Safari vanaf € 399 p.p. inclusief alle maaltijden, activiteiten en  transfers.

The Rainforest Camp

Tijdens de 3-daagse Jungle Lake Safari overnacht u 1 nacht in Elephant Camp en 1 nacht in Rainforest Camp. In deze drijvende lodge voel je je een met de natuur. Het kamp is gelegen in het Cheow Lan Lake omgeven door regenwoud en kalkstenen rotsformaties. Ook hier zijn de luxe tenten voorzien van ruime 2-persoonsbedden, ventilator en een eigen badkamer met douche en toilet. Vanaf je veranda kan je zo in het meer springen of per kayak het meer verkennen.

Een 3-daagse Jungle Lake Safari is er vanaf € 521 p.p. inclusief alle maaltijden, activiteiten en transfers.

Combineer met strand

Combineer een strandvakantie met deze unieke ervaring.

Op onze website vind je een selectie van de mogelijkheden maar wij gaan ook graag op zoek naar het wellnesshotel van je dromen.

Wij doen graag een voorstel op maat!