Pine Cliffs Hotel

Pine Cliffs Hotel

Dit stijlvolle en zeer geliefde deluxe hotel ligt op een klif te midden van pijnboombossen, met uitzicht over de zandstranden van de prachtige kust van Praia da Falesia tussen Albufeira en Vilamoura. De fraaie architectuur van het resort is geïnspireerd op het Arabische verleden van de Algarve en de inrichting is licht en ruim van opzet.

Het mooie zandstrand is direct vanuit het hotel toegankelijk per lift en wandelpad. De ruime keuze aan watersporten en de activiteiten voor kinderen maken Pine Cliffs tot een van Europa’s beste familieresorts.

Het hotel biedt vele faciliteiten waaronder 3 zwembaden, zonneterrassen met parasols en ligbedden, tennis Academy met 5 verlichte tennisbanen. Pine Cliffs heeft een eigen 9 holes golfbaan met de spectaculaire Devil’s Parlour, waarbij over een 100 meter lange klif wordt gespeeld. Meerdere golfbanen in de omgeving (korting op de greenfees).

Er is een ruime keuze aan restaurants waarvan enkele seizoensgebonden zijn. Denk aan Pescador met visspecialiteiten voor lunch en diner, Piri Piri, een Portugees steakhouse voor diner en de Beach Club aan het strand voor visgerechten en uitgebreid saladebuffet.

Serenity Spa

Ontdek deze bekroonde spa! Kies een van de individuele behandelingen waaronder massages die revitaliseren. De spa biedt ook duo-behandelingen en de therapeuten adviseren graag voor de meest geschikte behandeling. Naast behandelingen is het ook mogelijk een programma te volgen voor een holistische ervaring. O.a. Detox, Gewichtsbeheersing, Yoga en Fitness.

 

AANBOD

U kunt hier verblijven met en zonder kuur. Zo kunt u hier een detoxkuur volgen (vanaf 3 nachten), gewichtsverlies (vanaf 7 nachten) en diverse programma's met yoga. Bekijk de mogelijkheden inclusief overnachtingen ...

Of boek een pakketreis. Meer info/boeken ...