arrow_drop_up arrow_drop_down

Cyprus

Met de vele cultuurschatten, de prachtige natuur, de verschillende wijngebieden en uiteraard strand en zon is Cyprus niet alleen het eiland van liefde maar ook een heerlijke bestemming voor een afwisselende wellnessvakantie!

In bekende kustplaatsen als Paphos en Limassol vindt u wellnesshotels met prachtige spa’s zoals het Parklane Resort & Spa. Of verblijf in het binnenland bij Casale Panayiotis met spa. Dit boutique hotel ligt in het schilderachtige Kalopanayiotis in de Marathasa vallei op de hellingen van het Troodosgebergte.


Naast de minerale bronnen van Milou ligt het prachtige Ayii Anargyri Natural Healing Spa Resort gebouwd in Cypriotische stijl. Het water uit deze minerale bronnen wordt toegepast tijdens de behandelingen in de spa en is onder meer heilzaam bij spier- en gewrichtsklachten. Het resort biedt verschillende kuren.


Niet gevonden wat je zocht? Neem contact met ons op en wij gaan op zoek!

Parklane Resort & Spa Limassol

Een prachtig resort gelegen in een  tuin van 25 hectare. De Spa biedt o.a. thalassotherapie en biedt baden met zeewater.

Ervaar hun mantra 'make everyone happy'.

CASALE PANAYIOTIS  BINNENLAND VAN CYPRUS

Dit boutique hotel op de hellingen van het Troodos-gebergte. Geniet in de spa van de behandelingen, ook met zwavelhoudend water. Ook foodie experiences.

Ayii Anargyri Natural Healing Spa Resort

In een prachtige vallei ligt dit resort, een oase van rust en een unieke plek voor ontspanning. Het water uit de zwavelbronnen is de basis van de spa. Dagelijkse jet-massage.

Vraag voorstel op maat aan!

Vraag aanvullende informatie en offerte aan via het formulier of bel/Whatsapp op 0682-134.57.

Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op om uw wensen te bespreken.


  • Vul een waarde groter dan of gelijk aan 1 in.