Kroatië

Kroatië heeft veel te bieden. Prachtige natuur, een schitterende kust met duizenden eilanden, een rijk cultureel erfgoed en mediterrane stadjes. Dit land aan de Middellandse Zee heeft veel te bieden. In het binnenland liggen prachtige natuurparken en ook aan de kust vind je beschermde natuurgebieden.


Kroatië heeft een spectaculaire kust met een lengte van bijna 6000 kilometer en maar liefst 1244 eilanden. Langs de kust vind je ook bekende steden zoals Opatiji, Zadar, Split en Dubrovnik. Prachtige steden met historische centra waar je in de steegjes kunt ronddwalen om al het pracht te bewonderen. Een aantal monumenten staan ook op de Unesco Werelderfgoedlijst zoals het paleis van Diocletianus in Split, het oude centrum van Dubrovnik en Trogir


Langs de lange kust en op de eilanden liggen prachtige wellnesshotels zoals bij Hotel Excelsior Dubrovnik of een van de wellnesshotels op Losinj. Door het speciale klimaat een perfecte bestemming voor een ontspannende en revitaliserende vakantie.


Op deze pagina een aantal voorbeeldreizen. Bekijk ook de video's onderaan deze pagina.

Neem contact op voor een voorstel op maat! Ook voor een combinatie met een rondreis door het prachtige land.

Istrië & de dalmatische kust

hotel lone rovinj

Hotel Lone - Rovinj

Prachtig gelegen aan de Golden Cape baai op 15 minuten wandelafstand van het historische centrum van Rovinj ligt dit designhotel. Met faciliteiten zoals verschillende restaurants met regionale, Mediterrane en internationale keuken, zwembaden en een prachtige spa.

hotel excelsior dubrovnik

HOTEL EXCELSIOR DUBROVNIK

De locatie is fenomenaal … aan de Adriatische Zee op loopafstand van het historische centrum van Dubrovnik. De ligging gecombineerd met de service en faciliteiten maken dit hotel tot een icoon van Dubrovnik. De luxe spa  met specialisten van Energy Clinic staat garant voor totale ontspanning.

de eilanden, rondreizen & cruises

Losinj, Island of Vitality

Het eiland Losinj heeft ontelbare baaien met strandjes. Sinds 1892 staat het bekend als Island of Vitality nadat het eiland het predicaat kuuroord ontving. De combinatie van zuivere lucht, het heilzame zeewater en klimaat met meer dan 2600 zonuren maken Losinj tot een perfecte bestemming voor een ontspannende en revitaliserende vakantie. 

rondreizen & cruises

Maak een rondreis door de prachtige land of maak een cruise langs de geweldige kust met de vele eilanden. 

Er zijn vele mogelijkheden ook qua cruises. Cruises in kleinschalige luxe cruiseschepen met diverse vaarroutes en thema's. Ook gastronomische en yogacruises. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Vraag voorstel op maat aan!

Bovenstaande hotels zijn voorbeeldreizen. Heeft u specifieke wensen en zit uw ideale hotel er niet bij? Wij gaan graag op zoek.

Neem contact op voor een voorstel van een van deze  hotels of vraag een voorstel op maat aan.

arrow_drop_up arrow_drop_down