Kroatië

Kroatië heeft veel te bieden. Prachtige natuur, een schitterende kust met duizenden eilanden, een rijk cultureel erfgoed en mediterrane stadjes. Dit land aan de Middellandse Zee heeft veel te bieden. In het binnenland liggen prachtige natuurparken en ook aan de kust vind je beschermde natuurgebieden.


Kroatië heeft een spectaculaire kust met een lengte van bijna 6000 kilometer en maar liefst 1244 eilanden. Langs de kust vind je ook bekende steden zoals Opatiji, Zadar, Split en Dubrovnik. Prachtige steden met historische centra waar je in de steegjes kunt ronddwalen om al het pracht te bewonderen. Een aantal monumenten staan ook op de Unesco Werelderfgoedlijst zoals het paleis van Diocletianus in Split, het oude centrum van Dubrovnik en Trogir


Langs de lange kust en op de eilanden liggen prachtige wellnesshotels zoals bij Hotel Excelsior Dubrovnik of een van de wellnesshotels op Losinj. Door het speciale klimaat een perfecte bestemming voor een ontspannende en revitaliserende vakantie.

LOSINJ

ISLAND OF VITALITY

Het eiland Losinj heeft ontelbare baaien met strandjes. Sinds 1892 staat het bekend als Island of Vitality nadat het eiland het predicaat kuuroord ontving. De combinatie van zuivere lucht, het heilzame zeewater en klimaat maken Losinj tot een perfecte bestemming voor een revitaliserende vakantie.

TERME SVETI MARTIN

noord-west Kroatië

De Toplice Sveti Martin  ligt in het noord-westen van Kroatië op circa een uur rijafstand van Zagreb. 

Een prima bestemming om diverse sporten en wellness te combineren. 

Het thermale water is met name heilzaam bij rugklachten en reuma.

HOTEL EXCELSIOR DUBROVNIK

De locatie is fenomenaal … aan de Adriatische Zee op loopafstand van het historische Dubrovnik. De ligging gecombineerd met de service en faciliteiten maken dit hotel tot een icoon van Dubrovnik. De luxe spa  met specialisten van Energy Clinic staat garant voor totale ontspanning.

bekijk ook het aanbod in Kroatië op Hotelspa.nl