arrow_drop_up arrow_drop_down

Kroatië

Kroatië heeft veel te bieden. Prachtige natuur, een schitterende kust met duizenden eilanden, een rijk cultureel erfgoed en mediterrane stadjes. Dit land aan de Middellandse Zee heeft veel te bieden. In het binnenland liggen prachtige natuurparken en ook aan de kust vind je beschermde natuurgebieden.


Kroatië heeft een spectaculaire kust met een lengte van bijna 6000 kilometer en maar liefst 1244 eilanden. Langs de kust vind je ook bekende steden zoals Opatiji, Zadar, Split en Dubrovnik. Prachtige steden met historische centra waar je in de steegjes kunt ronddwalen om al het pracht te bewonderen. Een aantal monumenten staan ook op de Unesco Werelderfgoedlijst zoals het paleis van Diocletianus in Split, het oude centrum van Dubrovnik en Trogir


Langs de lange kust en op de eilanden liggen prachtige wellnesshotels zoals bij Hotel Excelsior Dubrovnik of een van de wellnesshotels op Losinj. Door het speciale klimaat een perfecte bestemming voor een ontspannende en revitaliserende vakantie.

Voor thalassotherapie is Opatija de plek met het gerenommeerde thalassocentrum.


Niet gevonden wat je zocht? Neem contact met ons op en wij gaan op zoek!

HOTEL EXCELSIOR DUBROVNIK

Een fenomenale ligging, aan zee en op loopafstand van Dubrovnik.

Luxe Energy Clinic Spa voor totale ontspanning.

OPATIJA, MONDAINE BADPLAATS

Gelegen in het noorden van Istrië biedt deze badplaats een thalassocentrum en diverse wellnesshotels voor een kuur- of wellnessvakantie.

Losinj, island of vitality

Door het klimaat, zuivere lucht en zeewater een bestemming voor zowel kuur- als wellnessvakantie in een van de wellnesshotels.

yogacruise langs eilanden

Ontspannende 8-daagse cruise met yoga en meditatie langs de Dalmatische kust.

Met bezoek eilanden en zwemstops in prachtige baaien.

Vraag voorstel op maat aan!

Vraag aanvullende informatie en offerte aan via het formulier of bel/Whatsapp op 0682-134.57.

Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op om uw wensen te bespreken.


  • Vul een waarde groter dan of gelijk aan 1 in.