Marokko

Voor cultuur en natuur is Marokko een geweldige bestemming. Het is ook een diverse bestemming met de vier Koningssteden waaronder Marrakech en Fès met de sprookjesachtige architectuur, het rode zand van de woestijn, de groene bergen en de kust waar het hele jaar goed toeven is.


Marokko heeft een lange wellnessgeschiedenis met de Moorse baden en hamams. Ervaar de wellnesstraditie in een van de vele wellnesshotels met spa en hamam bijvoorbeeld in Marrakech of aan de kust!


Marrakech is een geliefde bestemming voor een stedentrip. In de medina zijn de meeste bezienswaardigheden en tijdens onderstaande stedentrip bezoek je deze met een gids. Deze relax & proef stedentrip is ook inclusief een kookworkshop met lunch en een ontspannend bezoek aan een hamam met massage! Je verblijft in een Riad, een traditioneel huis of paleis met binnentuin/plaats. 

In Marrakech is het ook mogelijk om te verblijven in het prachtige Es Saadi Marrakech Resort - Palace met grote spa!


De plek voor surfers, yogi's en wellnessliefhebbers is Paradis Plage. Zij bieden diverse programma's zoals Yoga & Surf of Yoga & Spa. Dit resort ligt direct aan de Atlantische Oceaan op 7,5 km naar Taghazout, een bekende surfspot. Het resort biedt op aanvraag een pendeldienst naar Agadir.


Marokko is een bestemming gedurende het hele jaar. 

 wellness in Marokko

luxe hotel Marrakech

Es Saadi Marrakech Resort Palace*****

Het Es Saadi Marrakech Resort - Palace ligt in een park van 8 hectare samen met het gelijknamige hotel, op 5 minuten lopend van het historische Marrakesh. Met spa van 3000 m² en 4 restaurants.

yoga surf marakko

Paradis Plage Surf Yoga & Spa

Dé plek voor actie- en wellnessliefhebbers. Dit eco-resort ligt direct aan het zandstrand. Diverse activiteiten zoals yoga, surf, paddle-surf en meer. Ook diverse programma's vanaf 3 nachten zoals Yoga & Surf en Yoga & Spa.

Stedentrip Relax & proef Marrakech

Boek deze 4-daagse stedentrip inclusief bezoek aan hamam met massage, kookcursus met lunch en dagexcursie met gids om Marrakech te ontdekken. 

Verblijf in riad in de Medina. Vanaf € 570 p.p.