Spanje

De vele wellnesshotels, medical spa’s en kuuroorden met hun thermale baden maken Spanje een prima bestemming voor een wellnessvakantie. Voor ontspanning of om gezondheidsredenen. Er zijn vele kuuroorden (balneario´s) waar u de ontspannende en heilzame werking van het thermale water kunt ervaren. Al in de tijd van de Romeinen waren deze kuuroorden er. Nu aangepast aan de tijd bieden zij innovatieve technieken en perfecte behandelingen.


Voor speciale leefstijlkuren behoort SHA Wellness Clinic in de omgeving van Alicante tot de absolute toplocaties. Naast balneario’s en medical spa’s is er een groot aanbod van wellnesshotels, op het vasteland maar ook op de eilanden.

Royal Hideaway Hotel La Bobadilla U-Spa

VASTELAND MET COSTA'S

Spanje heeft een lange kust met volop wellnessmogelijkheden. Verblijf aan de ruige kust van de Costa Brava, maak een stedentrip naar Valencia of ontdek de Costa del Sol in Andalucië. Ook mogelijk in combinatie met een rondreis door binnenland of lands de kust.
Castell Son Claret

BALEAREN

De Balearen zijn het gehele jaar door populair dankzij de vele zonuren, stranden en mooie natuur. De eilanden bieden volop mogelijkheden om zowel te ontspannen in een van de wellnesshotels als actief bezig te zijn aan de kust en in het binnenland.

CANARISCHE EILANDEN

Met een gemiddelde temperatuur van 23 graden in de zomer en 19 in de winter zijn de Canarische eilanden gedurende het hele jaar een perfecte plek voor een ontspannende en revitaliserende vakantie. Vergeet de stress en doe nieuwe kracht op onder de zon.

bekijk ook het aanbod in spanje op Hotelspa.nl