arrow_drop_up arrow_drop_down

Spanje

De vele wellnesshotels, medical spa’s en kuuroorden met hun thermale baden maken Spanje een prima bestemming voor een wellnessvakantie. Voor ontspanning of om gezondheidsredenen. Er zijn vele kuuroorden (balneario´s) waar u de ontspannende en heilzame werking van het thermale water kunt ervaren. Al in de tijd van de Romeinen waren deze kuuroorden er. Nu aangepast aan de tijd bieden zij innovatieve technieken en perfecte behandelingen.


Voor speciale leefstijlkuren behoort SHA Wellness Clinic in de omgeving van Alicante tot de absolute toplocaties. Naast balneario’s en medical spa’s is er een groot aanbod van wellnesshotels, op het vasteland maar ook op de eilanden. Geniet hier van de wellnessfaciliteiten en de behandelingen.


De keuze is groot. Niet gevonden wat je zocht? Neem contact met ons op en wij gaan op zoek!

sha wellness clinic

provincie alicante

Een zeer gerenommeerde medical wellness clinic voor leefstijlprogramma's. Van detox tot stressbeheersing. Ook speciale corporate wellness programma's.

wellbeing retreat aan costa brava

Combineer een verblijf in een van de wellnesshotels met yoga, meditatie, een picknick tussen de wijnranken en het heerlijke eten! Ervaar de Catalan Way of Life!

LOPESAN VILLA DEL CONDE RESORT GRAN CANARIA

Ervaar een unieke thalassobeleving in de thalassospa met uitzicht op zee. 

Het resort heeft vele faciliteiten en twee golfbanen liggen in de omgeving.

Vraag voorstel op maat aan!

Vraag aanvullende informatie en offerte aan via het formulier of bel/Whatsapp op 0682-134.57.

Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op om uw wensen te bespreken.


  • Vul een waarde groter dan of gelijk aan 1 in.