Bad Saarow aan de Scharmützelsee

Bad Saarow aan de Scharmützelsee

Aan de Scharmützelsee, op 1 uur rijden van Berlijn, ligt Bad Saarow. Dankzij de natuurlijke modder, de bijzonder goede luchtkwaliteit en het warme zouthoudende water uit de Catharinenquelle ontving Bad Saarow in 1923 het predikaat kuuroord.

De SaarowTherme is een van de modernste zoutwaterbaden en ervaar de heilzame werking in een van de binnen-of buitenbaden. Het water is met name heilzaam bij spier- en gewrichtsklachten, huid- en ademhalingsklachten. Geniet ook van het saunaplein met diverse sauna’s waaronder een panoramasauna.

In het wellnesscentrum worden wellnessbehandelingen aangeboden waarbij ook het thermale water en de natuurmodder toegepast worden waaronder ook modderpakkingen en modderbaden.

Overnachten kan in hotel A-ROSA Scharmützelsee. Dit hotel is gelegen aan het meer en biedt binnen- en buitenzwembaden, diverse golfbanen van 18 holes en een eigen jachthaven. Ontspan in de 4200 m² grote A-ROSA spa met tal van wellnessfaciliteiten en een groot aanbod van behandelingen waaronder ook Ayurvedische-behandelingen.

Of verblijf in Hotel Esplanade Resort & Spa Bad Saarow, een Adults-Only hotel. Dit hotel ligt direct aan promenade van het meer en op loopafstand van het centrum. Ontspan hier in de Spa van 3500 m² met sauna’s, zwembaden, behandelingen en eigen zeepproduktie. Het is mogelijk een workshop zeepmaken te volgen. Het hotel biedt verder 4 restaurants en 4 bars.

Aanbod

  Booking.com