arrow_drop_up arrow_drop_down
wellnesselect

Wellness reizen, lifestyle en wellbeing retreats

Van ontspannende Wellnessvakanties tot reizen die goed zijn voor je welbevinden!

In de spotlight ...

Binnenkort weer reizen?

Gaat Europa langzaam open? De verwachting is dat dit vanaf juni gaat gebeuren. Wilt u nu alvast reserveren? Met soepele voorwaarden en garanties zoals ANVR en SGR. Neem contact op voor een voorstel. Ook voor een wellnessvakantie in combinatie met een rondreis.

gran bahia del duque

gran bahia del duque Tenerife

Gran Bahia del Duque wordt wel het neusje van de zalm op Tenerife genoemd. Het hotel ademt luxe. Een prachtige botanische tuin, 5 zwembaden, persoonlijke service en de mooie spa. Boek voor 31 maart en ontvang 25% korting op een verblijf t/m oktober.

lopesan villa del conde

Het 5-sterren Lopesan Villa del Conde Resort is gebouwd in de typische stijl van Gran Canaria. Het hotel biedt luxueuze faciliteiten zoals prachtig thalassotherapiecenter. Boek voor 31 maart en ontvang 25% korting op een verblijf t/m oktober.

therme sirmione

Wellness en kuren ex-covid

Covid heeft een enorme impact op velen van ons. Zeker voor de ex-Covid patiënten. Om het herstel te bespoedigen zijn er diverse mogelijkheden met een zo groot mogelijke verscheidenheid.

Het aanbod wordt regelmatig aangevuld.

europese bestemmingen

Kuren in Duitsland, thalassotherapie in Frankrijk of ontspannen in een wellnesshotel?

overige bestemmingen

Naar een prachtig kuuroord in Thailand of heerlijk ontspannen aan een zonnige kust?

Speciale kuren

Een speciale kuur volgen? Ayurveda, thalasso, Kneipp of ...?


WellnesSelect, Yvonne de Boer is zelfstandig ondernemer en aangesloten bij United Travel; de franchiseorganisatie voor zelfstandige reisadviseurs. Alle boekingen worden ondergebracht bij United Travel (ANVR 5471 en SGR 3642). U boekt en betaalt aan United Travel (ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder dossiernummer 59901152).