fit & actief wellnessvakantie

Een gezonde geest en een gezond lichaam zijn de sleutel zijn tot een vitaal leven. Ontsnap aan de dagelijkse drukte en boek een wellnessvakantie die niet alleen ontspanning biedt, maar ook je vitaliteit bevordert. 

Bekijk de selectie op deze pagina zoals Yoga maar ook Men's Active Health programma op Tenerife, een Yoga & Fitness Camp in Andalucia of Surf & Yoga aan de kust van Marokko?

oceano health spa hotel - tenerife

Met zijn unieke locatie direct aan zee is het OCÉANO Health Spa Hotel de perfecte plek voor holistische ontspanning. 

Diverse programma waaronder Yoga Escape, en Men's Active Health.

hostal los pinos - bij cadiz, spanje

Dit Yoga & Fitness Camp aan de kust van Andalucia  is  geschikt voor diegenen die  hun fitnessniveau en hun algemene welzijn willen verbeteren. 

Programma's van 7 en 11 nachten.

Pine Cliffs

pine cliffs resort - algarve

Dit stijlvolle en zeer geliefde deluxe hotel ligt op een klif met uitzicht over de zandstranden van de prachtige kust van Praia da Falesia.

O.a. een bootcamp, yoga en pilates programma's worden aangeboden.

yoga surf marakko

paradis plage surf yoga & spa - marokko

Dé plek voor actie- en wellnessliefhebbers. Dit eco-resort ligt direct aan het zandstrand. Diverse activiteiten zoals yoga, surf, paddle-surf en meer. Ook diverse programma's vanaf 3 nachten zoals Yoga & Surf en Yoga & Spa.

vitality hotel punta - losinj, kroatië

Sinds 1892 staat Losinj bekend als Island of Vitality. Een perfecte bestemming voor een revitaliserende vakantie. O.a. programma om de longcapaciteit en immuunsysteem te versterken.

palazzo di varignana resort & spa - italië

Dit luxe resort met de VarSana Spa en diverse zwembaden ligt in een groot park op circa 30 minuten van Bologna. Diverse arrangementen voor wellness zoals Pure Time-out maar ook immuunbooster en Fit & Actief.

hotel freund - sauerland, duitsland

Dit wellnesshotel is gelegen in de natuur van het Sauerland bij de Edersee. Ontspan in de grote spa met vele faciliteiten. 

Ook actviteitenprogramma,  yoga en paardrijlessen.

malteser klinik von weckbecker - duitsland

In de schilderachtige Rhön ligt een van de toonaangevende klinieken voor holistische geneeskunde in Europa. Meer dan 60 jaar traditie. O.a. een sport- & personal training programma.

greenfield hotel & spa - hongarije

Dit luxe resort biedt de perfecte combinatie van golf, wellness & gezondheid.

Gelegen in het westen van Hongarije in het bekende kuuroord Bad Bük. 

Dagelijks sport- en fitnessprogramma.