The Cliff Bay voor romantiek & wellness

The Cliff Bay voor romantiek & wellness

The Cliff Bay heeft een unieke ligging op een klif met een schitterend uitzicht op de Atlantische Oceaan op 2 kilometer van Funchal. Met binnen- en buitenbaden, privéstrand, restaurant Il Gallo d’Oro en prachtige spa is The Cliff Bay een heerlijke 5-sterren bestemming. De Cliff Bay is ook een van de romantische hotels ter wereld (top 25 Tripadvisor).

Naast het hotel is recent Les Suites at The Cliff Bay geopend in een gerenoveerd landhuis. Als gast van dit suitehotel kunt u gebruik maken van de faciliteiten van The Cliff Bay.

Restaurants

In Restaurant Il Gallo d’Oro meet 2 Michelin-sterren combineert Chef Benoît Sinthon verse producten van het eiland met hoogwaardige producten uit de diverse regio’s op het Iberisch Schiereiland.  Met als resultaat heerlijke aromatische Mediterrane en Iberische gerechten.

Naast dit restaurant beschikt de Cliff Bay over restaurant The Rose Garden en lunchen kunt u op het terras van de Blue Lagoon.

Spa at The Cliff Bay

De ESPA Spa is compleet gerenoveerd eind 2012 en biedt qua faciliteiten een sauna, Turks bad, jacuzzi, rustruimte, fitnessruimte en kapsalon. De SPA Suite is een privé spa voor een speciale wellnessbeleving met zijn tweeën.

In een van de acht behandelkamers kunt u een heerlijke behandeling ervaren. Holistische signature massages, heerlijke gelaatsbehandelingen, aromatherapie en speciale programma’s van een halve of hele dag.

Het hotel ligt op 2 kilometer van het centrum van Funchal.

Aanbod

Boek een pakketreis inclusief vlucht! Meer info/boeken ...

Nieuw geopend is Les Suites at the Cliff Bay dat gevestigd is een volledig gerenoveerd landhuis naast The Cliff Bay. De faciliteiten hiervan kunt u dan ook gebruiken. Het nieuw gebouwde gedeelte ligt bovenop een imposante rots met uitzicht op de tuinen en de zee en beschikt over exclusieve ruime suites. Overal in het suitehotel heeft u een spectaculair uitzicht over zee. Meer info/boeken ...