Italië

Italië bezit vele thermale bronnen en een groot aantal wellnesshotels. Voor een ontspannende wellnessvakantie of een speciale kuur. Met de cultuur, de Italiaanse keuken en wijnen een geweldige bestemming. Ook voor een combinatie van een verblijf in een wellnesshotel en een rondreis.

WELLNESS & KUREN IN 

ZUID-TIROL

Zuid-Tirol in het noorden van Italië is een regio met zowel Italiaanse als Duitse invloeden. De natuur is prachtig met o.a. de Dolomieten.

Het is een geweldige regio voor een wellnessvakantie met de vele wellnesshotels, de thermen in Merano en de mogelijkheden voor sportieve activiteiten. En niet te vergeten de heerlijke keuken en wijnen.

hotel tremezzo comomeer

GRAND HOTEL TREMEZZO

AAN HET COMOMEER

Aan de oevers van het Comomeer ligt Grand Hotel Tremezzo met de T Spa en diverse zwembaden, in het meer en in het park. Verblijf in dit voormalige paleis met restaurants en kamers  in de stijl van de Belle Époque. De T Spa biedt faciliteiten zoals een Infinity Pool met instelbare tegenstroom en hydromassage-ervaringen.

Abano terme en Montegrotto Terme

In de regio Veneto, vlakbij Padua en op circa 60 kilometer van Venetië, liggen deze twee kuuroorden. De Euganische thermale baden zijn de grootste spa in Europa gespecialiseerd in therapeutische modderbadtherapie of fangotherapie.

TERME DI SATURNIA SPA & GOLF RESORT

Het middeleeuwse stadje Saturnia in het zuiden van Toscane staat bekend om haar warmwaterbronnen. In het heuvelachtige landschap ligt de Terme di Saturnia, een uniek resort door de thermale bronnen, medische en spafaciliteiten. Het resort ligt aan de 18-holes golfbaan.

puglia & Sicilië

borgo egnazia - puglia

In het hart van Puglia op 300 meter van de kust ligt het uitermate fraaie Borgo Egnazia, een typisch Apulische Borgo. Het resort bestaat o.a. uit een traditionele ‘Borgo’ met huisjes en straatjes, uitkomend op een plein. Ideale locatie om de regio te verkennen maar ook om te ontspannen, aan de zwembaden, het strand en in de bekroonde Spa.

verdura resort - sicilië

Verdura resort ligt op een geweldige locatie dicht bij de wereldberoemde tempels van Agrigento aan de zuidkust van Sicilië. Dit Rocco Forte’s eerste resort biedt een indrukwekkend aantal faciliteiten waaronder de Verdura Spa, een van de grootste van Europa met een uitgebreide selectie aan behandelingen, gevarieerde Rocco Forte programma’s.

Vraag voorstel op maat aan!

Bovenstaande hotels zijn voorbeeldreizen. Heeft u specifieke wensen en zit uw ideale hotel er niet bij? Wij gaan graag op zoek.

Neem contact op voor een voorstel van een van deze  hotels of vraag een voorstel op maat aan.