arrow_drop_up arrow_drop_down

Portugal & madeira

Het plaatsje Monchique in het achterland van de Algarve is een kuurplaats en het enige kuuroord in Portugal dat gebruik maakt van thermaal water voor de behandelingen. Het thermale water is rijk aan sodium en fluor en is extra heilzaam bij spier- en gewrichtsklachten en ademhalingsklachten. Monchique is gelegen in een prachtige natuur op slechts 20 kilometer van de kust met de vele stranden en op 45 minuten rijden van de luchthaven van Faro. Er zijn volop mogelijkheden voor wandelen en fietsen.


Aan de Algarve liggen prachtige wellnesscentra, ook met thalassotherapie zoals Vilalara Longevity Thalassa & Medical Spa of reis af naar de Douro waar je wellness met wijn kunt combineren.

Of verblijf op Madeira met een mild klimaat, schone  lucht, frisse bloemengeuren en verschillende wellnesshotels met behandelingen voor iedere smaak.


Niet gevonden wat je zocht? Neem contact met ons op en wij gaan op zoek!

monchique 

resort & spa

Op 20 km van de Algarve midden in de natuur ligt dit resort met Sensorial Spa. Verblijf hier voor een ontspannende vakantie, detoxkuur of yogavakantie.

Vilalara Longevity

Dit resort biedt zowel wellness als medische wellness behandelingen en kuren. Het biedt een unieke combinatie van thalasso, spa, wellness en anti-aging.

six senses 

douro valley

Een fraai gerenoveerd 19e-eeuwse landhuis omringend door wijngaarden. De prachtige Six Senses Spa biedt ruime keuze aan behandelingen. Divers aanbod van uitstapjes.  

The Cliff bay op madeira

Met een unieke ligging op een klif op 2 km van Funchal biedt dit hotel een prachtige spa, binnen- en buitenbaden, privéstrand en sterrenrestaurant.

Vraag voorstel op maat aan!

Vraag aanvullende informatie en offerte aan via het formulier of bel/Whatsapp op 0682-134.57.

Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op om uw wensen te bespreken.


  • Vul een waarde groter dan of gelijk aan 1 in.