Kuren & Thalasso aan de Algarve

Kuren & Thalasso aan de Algarve

De Vilalara Longevity Thalassa & Medical Spa biedt zowel wellness als medische wellness behandelingen en kuren. Het biedt een unieke combinatie van thalasso, spa, wellness en anti-aging.

Een aantal jaar begonnen in het kuuroord Monchique is de Thalassa & Medical Spa nu gehuisvest in het Blue & Green Vilalara Thalassa Resort.

Hoog op de top van een klif, met uitzicht op het brede witte strand, ligt het resort. De oorspronkelijke vorm van thalassotherapie, een wandeling of duik in de zee, kunt u hier combineren met de thalassokuren en – behandelingen in het gerenommeerde thalassocentrum.

 

Thalassa & Medical Spa

Vilalara beschikt over een thalassocentrum inclusief Thalasso binnenbad met zoutwater (alleen voor kuurgasten), behandelkamers, rustruimten, sauna en turks stoombad.

Onderdeel van de spa is de Longevity Medical Spa met een divers aanbod van kuurprogramma’s uitvoert; detox, gewichtsverlies, stress management etc. Dagelijks worden er activiteiten aangeboden onderverdeeld in cardio (bijvoorbeeld een beach walk of intensieve fitnessles), ontspanning (yoga, meditatie of tai chi), workshops (workshop over voeding, kookdemonstratie etc) en spierversterking (pilates of bodyshape).

Van Wellnessbreak tot intensieve Detox

De Longevity Thalasso & Medical Spa biedt diverse programma’s. Thalassokuren maar ook detoxweek, en rebalancing. Uiteraard kunt u ook zonder kuren in dit mooie wellnesshotel verblijven.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden via onderstaand formulier.

  • Vul een waarde groter dan of gelijk aan 1 in.