Bad Füssing – Beierse Woud

Bad Füssing - Beierse Woud

In het hart van het Beierse Golf- en Thermenland ligt kuuroord Bad Füssing dat uitgegroeid is tot een wereldkuuroord van formaat. Niet alleen door de aanwezigheid van 3 thermen maar ook door de unieke samenstelling van het Bad Füssinger heilwater. Een bijzonder soort sulfidezwavel werkt bijzonder heilzaam bij gewrichtsklachten maar het thermale water is ook heilzaam bij stofwisselingsklachten, stress/burnout en algehele regeneratie.

De drie thermen van Bad Füssing

De oertherme is Therme Eins met een waterparadijs van 12 thermale bassins, gezondheidscentrum en wellnessafdeling. De Europa-Therme, gelegen aan het kuurpark, is een thermenlandschap van maar liefst 15 bassins, een 120 m lang stromingkanaal, bubbelbaden, zwavelgas-bassin en een saunalandschap met diverse sauna’s.

Het Johannisbad is een van de grootste thermenlandschappen in Europa met water uit de eigen geneeskrachtige bron voor de 13 bassins. Naast een vulkaanbad, overdekt golfbad, massagebaden en stromingskanaal biedt deze thermen ook een saunalandschap en grote ligweide. Hier bevindt zich ook een wellnesscentrum en medische behandelingen worden aangeboden in het therapiecentrum en de Fachklinik.

Aanbod

Verschillende hotels bieden speciale arrangementen en kuren. Van een wellnessverblijf en Powerweek tot thermaal-, detox- en fangokuren.

Zoals das Mühlbach - Thermal Spa & Romantik Hotel met o.a. een 3-daags Thermaal wellness verblijf tot een verblijf van een week. Of Hotel Das Wunsch-Hotel Mürz.