Ervaar thalasso bij Lopesan Villa del Conde Resort Gran Canaria

Ervaar thalasso bij Lopesan Villa del Conde Resort Gran Canaria

Het 5-sterren Lopesan Villa del Conde Resort is gebouwd in de typische stijl van Gran Canaria. Het hotel biedt luxueuze faciliteiten zoals maar liefst 5 zwembaden waarvan een met zeewater en kinderbad. Verder biedt het hotel een tennisbaan, fitnesscentrum en thalassospa welke een van de mooiste op Gran Canaria is. Het resort ligt direct aan zee tussen de duinen van Maspalomas en de jachthaven van Pasito Blanco.

Corallium Villa del Conde

Het exclusieve thalassotherapiecentrum Corallium Villa del Conde met uitzicht op de zee heeft 1200 m² aan faciliteiten zoals Turks stoombad, jacuzzi, massages en behandelingen met zeewater. Binnen de thalassotherapie biedt de spa een Vitality Pool met hydrotherapie, Gravity Pool met een hoge concentratie van zout zeewater en onderwater muziek, het Mineral Pavilion met zoutinhalatie en de Aroma Pavilion met speciale douches.  Kneipp-baden, stoombaden, Finse sauna met lichttherapie zorgen verder voor de revitaliserende en tegelijkertijd ontspannende beleving in deze spa.

Naast behandelingen in een van de behandelruimtes kunt u in de Ocean Views Suites alleen of met zijn tweeën een unieke thalassobeleving ervaren met zoutwaterbad en zonterras.

Golfen op Gran Canaria

Gran Canaria is een golfbestemming voor het hele jaar. In het zuiden van het eiland vlakbij het hotel liggen twee golfbanen; de populaire  Maspalomas Golf en de Lopesan Meloneras Golf, beide met 18-holes. Bij de Lopesan Meloneras Golf grenzen een aantal holes direct aan zee en uw swing kunt u verbeteren bij de Golf Academy.

Aanbod

Vanaf € 875 p.p. op basis van 7 overnachtingen met ontbijt in een 2-persoonskamer inclusief vlucht.

Meer info/boeken ...