Thalasso aan de Duitse Oostkust

Thalasso aan de Duitse Oostkust

Ervaar ultieme wellness aan de Oostzee in Hotel Neptun met het eerste gecertificeerde thalassocentrum van Duitsland.

Droom weg bij het geluid van de golven en laat je verwennen door de heilzame kracht van zeewater in de Neptun Spa. Met een oppervlakte van 2.400 m² en 21 behandelkamers biedt deze unieke spa al vele jaren de beste wellness- en thalassobehandelingen met adembenemend uitzicht op zee.

Of u nu op zoek bent naar preventieve zorg, holistische genezing of pure ontspanning, de Neptun Spa heeft voor ieder wat wils. De spa heeft het Premium-keurmerk van TÜV Rheinland.


Wellnessfaciliteiten

De Neptun SPA beschikt over een goed aangeschreven thalassocentrum. U vindt hier o.a. een zwembad, dat dagelijks ververst wordt met water uit de Oostzee, en een saunabereik met sauna’s, stoombad, Kneipp-baden, belevenisdouches, zonneterras en rustruimte.


Ontspannende maar ook preventieve behandelingen worden geboden. Tevens verschillende testen en speciale thalassoprogramma’s met een combinatie van baden, pakkingen en massages. De gekwalificeerde medewerkers op het gebied van ontspanning, voeding en beweging geven u graag advies over de behandelingen en welke voor u geschikt zijn. Verantwoordelijk voor de medical wellness en preventieve programma’s is een arts gespecialiseerd in o.a. thalassotherapie en TCM. 


Ontspannen én inspannen

Bij Hotel Neptun staat niet alleen ontspanning centraal maar ook inspanning. Dit voor de perfecte balans om helemaal bij te komen. Vanuit het fitnesscentrum heeft u een prachtige uitzicht op zee en er is een dagelijks activiteitenprogramma met o.a. yoga, pilates, aquajogging, tae bo en wandelingen. Een programma met meer dan 30 activiteiten waarvan deelname veelal gratis is voor gasten.

Ook buiten het hotel zijn er volop mogelijkheden. Drie kilometer van het hotel vindt u een golfbaan en het strand en zee voor het hotel nodigen uit tot wandelen en watersporten.

Wellness op het bord

U heeft een keuze uit een zevental restaurants met regionale producten en specialiteiten. Er is een speciaal visrestaurant en vanaf de Panorama Bar heeft u een prachtig uitzicht.

Omgeving

De kust van Mecklenburg-Vorpommern heeft de meeste zonne-uren en is de dunstbevolkte deelstaat van Duitsland. Een prima bestemming als u water, rust en zon zoekt!

Sinds de Wende is er geweldig veel geïnvesteerd in het toerisme in Meck-Pomm – zoals de locals hun deelstaat noemen. Het behoort inmiddels tot de meest moderne toeristische regio´s van Europa met schitterende resorts, luxe campings, jachthavens en zwemparadijzen. De bekende oude Hanzestad Rostock ligt op 13 kilometer afstand.

Beleef de originele thalassotherapie in Warnemünde!

Aanbod

Alle kamers beschikken over een balkon en hebben zeezicht.

Hotel Neptun biedt o.a. een speciale thalassoweek inclusief intake met thalasso-arts, dagelijkse behandelingen en deelname activiteitenprogramma; 8 dagen vanaf € 2.087 p.p. op basis van half pension en op verzoek Thalasso dieet. Aankomst op zondag.

In Hotel Neptun kunt u ook verblijven zonder behandelingen of kuur maar wel met gebruik van wellnesscentrum en deelname activiteitenprogramma.

Meer info/boeken ...