Persoonlijk wellnessprogramma bij COMO Shambahla Estate

COMO Shambahla Estate

In het hart van Bali, op circa 15 autominuten van Ubud, ligt dit vele malen bekroonde wellnessresort met holistische spa. Het resort ligt op de heuvel Begawan Giri en strekt zich uit op een oppervlakte van ca. 10 hectare met o.a. watertuinen, yoga- en meditatiepaviljoens en het health- en wellbeing-centrum direct aan de rivier.

Wellnessprogramma op maat in holistische spa

De behandelingen van een traditionele spa worden verweven met een persoonlijk wellness-programma. Afhankelijk van uw persoonlijke wensen en doelen zoals fitness, detox, stressmanagement of gewichtsverlies worden specifieke behandelingen gecombineerd met dagelijkse activiteiten als yoga, jungle gym, meditatie, hydrotherapiecircuit, wandelingen of zelfs Balinese dans en ontdekkingstochten per fiets. In de spa zijn experts in verschillende disciplines, van yoga tot Ayurveda, aanwezig.

De behandelingen zijn in een van de 13 behandelkamers, sommige met uitzicht over de jungle. Verder biedt de spa een buitenbad, yoga- en pilatesstudio, sauna en stoombad (gescheiden voor mannen en vrouwen), klein zwembad met bronwater, verwarmd zwembad en een fitnesscenter.


Wellness op het bord

De filosofie van COMO Shambhala is dat een gezonde keuken zowel smakelijk als voedzaam is waarbij  lokale producten zoveel mogelijk gebruikt worden. Een perfecte mix van raw en gekookte ingrediënten vormen de basis van de gerechten die u energie geven en de bloedsuikerspiegel in balans brengen. Bij aankomst wordt tijdens een sessie met de diëtiste een persoonlijk maaltijdplan samengesteld.

Het resort biedt 2 restaurants; glow voor de COMO Shambhala Cuisine en Kudus House voor de Indonesische keuken.

Van ayurveda tot stressmanagement

COMO Shambhala is aangesloten bij Healing Hotels of the World en biedt verschillende programma’s zoals

  • ayurveda
  • detox
  • gewichtsverlies
  • anti-aging
  • yoga
  • fitness
  • stressmanagement

De kamers en suites vinden zich in 5 residenties en retreat-villa’s, die zijn geïnspireerd door de 4-elementen en er uitzien als Indiase zomerpaleizen.

Aanbod

COMO Shambhala biedt programma’s vanaf 3 nachten en verschillende accommodaties. Bijvoorbeeld Como Ayurveda vanaf 3 overnachtingen inclusief  ayurvedabehandelingen met consult en yoga. Vanaf € 1.833 p.p. op basis van volpension. Meer info/boeken ...