Ontdek Ayurveda op Gozo

Ontdek Ayurveda op Gozo

Het Kempinski San Lawrenz Resort & Spa (*****) is een van de mooiste wellnessresorts van de Middellandse Zee, met een topteam in ayurveda. Het hotel oogt als een indrukwekkend landhuis op het eiland Gozo, op een halfuurtje varen van zustereiland Malta. Het Kempinski San Lawrenz heeft vele awards gewonnen waaronder Leading Spa Resort Malta en Mediterranean.

Kempinski The Spa

De spa is in februari 2010 geheel vernieuwd en hun filosofie, the Quintessence Philosophy, is gebaseerd op de natuurlijke veranderingen van de vijf elementen (water, lucht, vuur, aarde en geest) en deze in balans te brengen. Een Ayurveda arts uit India is samen met vier specialisten aan de kliniek verbonden. Naast ayurvedische behandelingen en kuren biedt de Spa verschillende rituelen en behandelingen. Als hotelgast kunt u gebruik maken van de tennisbanen, squash courts en de gym. Regelmatig zijn er ook yoga, pilates en aquarobics groepslessen.

 

Ontdek Gozo

Gozo staat bekend als een rustig toevluchtsoord waar u kunt genieten van een andere omgeving en tempo.  Het is groener, landelijker en kleiner dan Malta. Gozo heeft iets mythisch. Er wordt wel van gezegd dat Gozo het legendarische eiland van Calypso is uit de Odyssee van Homerus – een vergeten eiland van vrede en mystiek. Gozo heeft een rotsachtig landschap en langs de spectaculaire kustlijn vindt u de beste duikplekken van de Middellandse Zee. Naast de historische sites en forten bevindt zich op Gozo een van de bestbewaarde prehistorische tempels van de eilandengroep Ggantija. U hoeft zich op Gozo niet te vervelen met het nachtleven, een eigen culturele agenda en een aantal uitstekende restaurants.

Aanbod

Het Kempinski Gozo biedt diverse wellness- en ayurvedakuren zoals een detox- en stressmanagementkuur. Inclusief overnachtingen.

Wellnessarrangement vanaf 3 nachten vanaf € 271 p.p.

Ayurveda Detoxkuur vanaf 7 nachten op basis van volpension vanaf € 2.784 p.p.

Ayurveda Stressmanagement vanaf 7 nachten op basis van volpension vanaf € 2.784 p.p.

Meer info over verblijf inclusief kuren ...