arrow_drop_up arrow_drop_down

Kamalaya Koh Samui, een wellnessparadijs

Bekroond met vele awards is het Kamalaya Koh Samui Resort een wellnessoase op het tropische Thaise eiland Koh Samui. Deze luxe detox en holistische spa is dé plek voor een wellnessvakantie met yoga, detox, anti-stress, gewichtsbeheersing en burnout-programma’s.

Het resort is gebouwd in Balinese stijl tegen een grote, steile heuvel rondom een eeuwenoude grot ‘The Monks Cave’, een spirituele plek waar vroeger monniken leefden. Het resort ligt direct aan het witte zandstrand van Laem Set Beach, een kleine baai in het zuid-oosten van Koh Samui.

Wellness Sanctuary center

Dit centrum biedt 29 behandelruimtes, Thais stoombad, 3 infraroodsauna’s en diverse jacuzzi’s en warm- en koudwaterbaden. Er zijn drie ruimtes voor yoga, Pilates, tai chi, qi gong en andere workshops. Tevens is er een aparte fitnessruimte met modern apparatuur en personal trainers.

Oost en west komen hier bij elkaar met een aanbod van zowel oosterse als westerse therapieën.

Het weekactiviteitenschema is zeer divers. Elke dag zijn er circa vijf tot zes activiteiten, zoals yoga (dagelijks), pilates, stretching, tai chi, qi gong, aqua aerobics of cardio circuit. Tevens zijn er bijna elke dag workshops, lezingen en excursies. De meeste workshops zijn gratis, voor sommige (zoals de kookworkshop) geldt een toeslag.

Wellness op het bord

De keuken wordt gekenmerkt door lekker en licht, creatief en smakelijk, fijn en met liefde opgediend. Zelfs de speciale (ultra lichte) detox maaltijden zorgen voor een verzadigd gevoel. Kamalaya beschikt over een restaurant bovenaan de heuvel (Soma Restaurant) en een lunchrestaurant bij het zwembad (Amrita cafe). Er is een grote community tafel waar alleenreizenden kunnen aanschuiven.

Van detox tot burn-out

Kamalaya Wellness Sanctuary Resort is aangesloten bij Healing Hotels of the World en biedt verschillende programma’s zoals

  • detox; basic en uitgebreid
  • goede nachtrust
  • gewichtsverlies
  • yoga
  • fitness
  • stress en burn-out

 

Programma’s vanaf 3 nachten.

Aanbod

Het resort biedt diverse kamertypes en suites. Prijzen vanaf € 1.517 tot € 2.430 p.p. inclusief 7 overnachtingen in een 2-persoonskamer met zeezicht.

EXTRA: Bij meer dan 5 nachten ontvangt u een spategoed van THB 3800.

Regelmatig zijn er speciale aanbiedingen in bepaalde periodes. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden via onderstaand formulier.

  • Vul een waarde groter dan of gelijk aan 1 in.