Lifestyle Resort Zum Kurfürsten - Bernkastel-Kues

Lifestyle Resort Zum Kurfürsten - Bernkastel-Kues

Dit 4 sterren Superior wellnesshotel heeft een idyllische locatie aan de rand van een bos, in Bernkastel-Kues met  vakwerkhuizen in het middeleeuwse centrum. Slenter door de straatjes en maak een stop bij een van de weinstuben voor een glas Riesling.

Het hotel is omgeven door een prachtig, ongerept natuurlandschap en de wijngaarden van de Moezel. Een heerlijke locatie om wellness met wijn te combineren.

Lifestyle Resort Zum Kurfürsten - Bernkastel-KuesHet hotel beschikt over een circa 4000 m² groot wellnesscentrum met vele spa- en saunafaciliteiten. Zoals een verwarmd panoramazwembad met whirlpool, waterval en tegenstroominstallatie, buitenzwembad, zwemvijver, infraroodsauna, Chinese kruidensauna, aromastoombad en Himalayazoutsauna. Ook een Kneipp-vijver, infraroodbedden, dakterras, wintertuin met zwembadhuis, en nog veel meer. Daarnaast is er de Lady Spa met Finse sauna, stoombad, tepidarium en emotionele douche (dagelijks 14-18 uur geopend).

Het centrum is gespecialiseerd in traditionele Chinese geneeskunde (TCM) en is een van de toonaangevende TCM-centra in Duitsland. Regelmatig zijn er lezingen van specialisten uit China en worden er Qi Gong-lessen gegeven. Naast de TCM medische wellness behandelingen kunt u hier ook terecht voor wellnessbehandelingen; klassieke massages, anti-aging behandelingen, detox en nog veel meer.

Arrangementen

Het hotel biedt diverse programma’s.

Boek bijvoorbeeld het 4-daagse Verwendagen arrangement  inclusief 3 overnachtingen, ontbijt, 4-gangen diner, toegang wellness en hydrojetmassage. Vanaf € 450 p.p. op basis van half-pension.

Andere arrangementen zijn o.a. Natuurlijk en Preventie Body & Mind bij stress/oververmoeidheid. Dit programma is inclusief

  • 7 overnachtingen op basis van half-pension
  • 7x middagsnack
  • 1x pols, tong-diagnose met individuele evaluatie en tips (30 min.)
  • 8x Nordic-Walking (à 45 min.) incl. instructie voor thuis en verhuur van stokken
  • 8x Qi Gong (45 min. elk) incl. instructies voor thuisgebruik

Vanaf € 1.095 p.p.

Het is ook mogelijk hier te verblijven zonder behandelingen/kuur. Deze Verwendagen zijn er vanaf 3 overnachtingen vanaf € 423 p.p. inclusief toegang spa en op basis van half-pension.

Meer info/boeken …

  Booking.com