hotel svoboda met thalasso

Hotel Svoboda met thalassocentrum Strunjan

Het gerenommeerde Sloveense kuuroord en thalassotherapeutisch centrum Strunjan ligt in een beschermd landschapspark aan de Sloveense kust. Met maar liefst 2.300 zonuren per jaar biedt het kuuroord tal van mogelijkheden voor zowel ontspannende als actieve vakanties, en natuurlijk de weldadige effecten van het Middellandse Zeewater, klimaat, modder en zout.

Het kuuroord Strunjan met hotel Svoboda ligt in een beschutte baai, omgeven door wijngaarden. De zoutpannen op het strand vormen de basis voor de genezende factoren van Strunjan.

Thalassocentrum & Spa

Het Thalasso & Beauty Centre Salia biedt naast Beauty behandelingen, massages, pakkingen en zeewaterbaden ook speciale behandelingen zoals zoutmassage, fangopakking, zoutscrub. Het binnenzwembad is gevuld met zeewater (ongeveer 32 ° C) en er zijn tevens whirlpools en een klein buitenzwembad met zeewater (26-28 ° C, ca. april-oktober). Tegen toeslag kunt u gebruik maken van solarium, saunaruimte met 5 sauna's (toeslag vanaf ongeveer € 9 per dag).


De spa-afdeling is de plek voor fysiotherapie en revalidatie waarbij gebruik wordt gemaakt van hydro-, thermisch, kinesio en elektrotherapie. Tevens onderwater- en klassieke massages, zoute peloïde fango-pakkingen van gezuiverde en voorverwarmde zeemodder, inhalaties. 

Activiteiten

De omgeving nodigt uit tot wandelen en fietsen (er is fietsverhuur). Verder beachvolleybal, nordic walking en 5 tennisbanen. Tweemaal per week muziek- en dansprogramma (bijna dagelijks in de zomer). Op het strand zijn strandbedden en parasols.

Wellness en kuren

Boek een wellnessverblijf (3 nachten vanaf € 159 p.p.) of een medische kuur inclusief medisch consult en per week: 12 medisch voorgeschreven behandelingen, zoals fango, klassieke gedeeltelijke massage, 6x individuele medische gymnastiek, 6x aquagym. Vanaf € 668 p.p. voor 1 week op basis van half-pension.

Daarnaast wordt een Anti Stress & Healthy Living kuur (vanaf 5 nachten, vanaf € 708 op basis van half-pension) en een Thalasso Detox aangeboden. Vanaf 4 nachten op basis van half-pension, vanaf € 565 p.p.

Meer info/boeken ...