arrow_drop_up arrow_drop_down

algarve

De Algarve is de geliefde strandbestemming van Portugal. Het klimaat is er erg aangenaam en er zijn prachtige zandstranden. Maar de Algarve is ook een regio met mooie natuurparken én je vindt er nog de authentieke Portugese vissersdorpjes.


Qua activiteiten zijn er volop mogelijkheden. De wandel- en fietsliefhebber heeft keuze uit honderden kilometers aan routes waarbij je meteen historische plaatsjes bezoekt en prachtig natuurgebied doorkruist. De Algarve is daarnaast ook een geliefde golfbestemming met meer dan 30 golfbanen van wereldklasse. 


Het klimaat van de Algarve is over het algemeen het hele jaar door aangenaam. De Algarve heeft een mediterraan klimaat met veel zon en weinig bewolking en regen. De lente begint er al in januari, wanneer de amandelbomen prachtig in bloei komen. 


Het aangename klimaat, de prachtige stranden, allerlei activiteiten én het aanbod van geweldige wellnesshotels maken de Algarve tot een prima wellnessbestemming gedurende het hele jaar.


Op deze pagina een aantal voorbeeldreizen. Bekijk ook de video's onderaan de pagina!


Neem contact op voor een voorstel op maat!

Wellnesshotels & leefstijlkuren

pine cliffs spa

Pine cliffs

Dit stijlvolle en zeer geliefde deluxe hotel ligt op een klif te midden van pijnboombossen, met uitzicht over de zandstranden van de prachtige kust van Praia da Falesia tussen Albufeira en Vilamoura. De fraaie architectuur van het resort is geïnspireerd op het Arabische verleden van de Algarve en de inrichting is licht en ruim van opzet.

vila vita parc

VILA VITA Parc is een exclusief resort, gelegen in uitgestrekte tuinen en grenzend aan een zandstrand. De gebouwen zijn in authentieke stijl gebouwd en het lijkt net of je in een oud Portugees dorp rondwandelt. Het resort biedt een groot en divers aanbod van restaurants en bars. Elke dag een andere culinaire ervaring en alles van topkwaliteit.

longivity

Leefstijlkuren

Aan de Algarve bevinden zich de gerenommeerde Longevity medical spa’s, aan de kust en in het kuuroord Monchique. Longevity biedt een plek waar je je gezondheid kunt verbeteren en een reset kunt maken. Tijdens je vakantie proactief werken aan je gezondheid en een gezonde leefstijl. Diverse programma's; detox, anti-stress en meer.

Vraag voorstel aan!

Bovenstaande hotels zijn voorbeeldreizen. Heeft u specifieke wensen en zit uw ideale hotel er niet bij?

Neem contact op voor een voorstel van een van deze  hotels of vraag een voorstel op maat aan.