Monchique Resort & Spa

Monchique Resort & Spa

Het plaatsje Monchique in het achterland van de Algarve is een kuurplaats en het enige kuuroord in Portugal dat gebruik maakt van thermaal water voor de behandelingen. Het thermale water is rijk aan sodium en fluor en is extra heilzaam bij spier- en gewrichtsklachten en ademhalingsklachten. Het mineraalwater van Monchique heeft een pH van ongeveer 9,5 is een van de meest alkalische wateren van Europa.

Monchique is gelegen in een prachtige natuur op slechts 20 kilometer van de kust met de vele stranden en op 45 minuten rijden van de luchthaven van Faro. Er zijn volop mogelijkheden voor wandelen en fietsen. Een heerlijke bestemming voor een ontspannende vakantie.

 

Verblijf hier in het luxe Monchique Resort & Spa met de Sensorial spa. U vindt hier een thermaal circuit, Himalaya zoutrotsauna, stoomcabine, aromacabine, hydro- en ontspanningsbad, tropische douche en ontspanningsruimte. Er is een ruim aanbod van gezichts- en lichaamsbehandelingen zoals luxe ESPA gezichts- en lichaamsbehandelingen, massages, rituelen met honing en meer. Ook is het mogelijk een speciale detoxkuur te volgen.

Er is een weekprogramma met groepsactiviteiten waaronder pilates, yoga, stretching, meditatie en wandelingen. Er zijn ook yogareizen vanaf 4 nachten.

Neem contact op voor de mogelijkheden van een verblijf met of zonder kuur.