montenegro

Naast Kroatië zijn ook andere ex-Joegoslavië landen een geliefde bestemming voor een wellnessvakantie. Montenegro is het een fascinerend land vol natuur, cultuur en een gastvrije bevolking.

montenegro

Montenegro, fascinerend land op de Balkan met eeuwenoude stadjes en kloosters, woeste natuur en mooie baaien en stranden.  In het noorden liggen nationale parken rond indrukwekkende, grillige kalkmassieven.


Ook op cultureel vlak is in Montenegro veel te ontdekken. Zoals het kerkje Gospa od Skrpelja in Perast en het middeleeuwse Kotor, gelegen aan de meest indrukwekkende baai van de Adriatische zee en Unesco werelderfgoed.

Bekijk de hotels

montenegro

REGENT PORTO MONTENEGRO

Aan de mooie door Unesco beschermde Boka baai bij een levendig plaatsje ligt het Regent Porto Montenegro. De legendarische gastvrijheid van Regent is overal voelbaar van de uitstekende keuken tot de weldadige spa. Het brede scala aan ontspanningsmogelijkheden omvat een heerlijke infinity pool bij de Pool Club en de bekroonde Regent Spa.

ONE&ONLY PORTONOVI

One&Only Portonovi (open vanaf mei 2021) is het perfecte resort om tot rust te komen en te genieten. Het is gelegen in de baai van Boka, omringd door hoge bergen en een heldere zee. Er zijn vele activiteiten, voor elke leeftijd en passie. Van sporten en yoga tot spabehandelingen, rustig loungen in de zon of een cocktail bij het zwembad.