Regent Porto Montenegro

Regent Porto Montenegro

Aan de mooie door Unesco beschermde Boka baai bij een levendig plaatsje ligt het Regent Porto Montenegro, gebouwd in de Venetiaanse stijl uit de Renaissance. De legendarische gastvrijheid van Regent is overal voelbaar van de uitstekende keuken tot de weldadige spa. De vier restaurants serveren heerlijke, voornamelijk mediterrane gerechten. Het brede scala aan ontspanningsmogelijkheden omvat een heerlijke infinity pool bij de Pool Club en de bekroonde Regent Spa met binnen- en buitenzwembad, stoombad, hamam en sauna.

Op een steenworp afstand van het hotel kunnen gasten genieten van de faciliteiten van de prestigieuze Porto Montenegro Yacht Club, waaronder tennisbanen, restaurants, een loungebar en het veelgeprezen overloopzwembad van 64 meter boven het rustige zeegezicht. De perfecte plek om te ontspannen en te staren naar een schitterende zonsondergang.

Spa & Wellness

De bekroonde spa biedt de ultieme ontsnapping en biedt naast behandelkamers een ontspanningsruimte, belevenisdouche, Finse sauna, stoombad, hamam en een binnen- en buitenzwembad. Ook is er een fitnessruimte en nagelsalon.

Ervaar een van de lichaamsbehandelingen van Regent die hun herkomst vinden uit wellness-tradities van over de hele wereld of een van de lichaams- en gezichtsbehandelingen van Aromatherapy Associates. Voor volledige ontspanning en anti-aging.

Aanbod

Boek een van de kamers of suites. Meer info/boeken ...