Posthotel Achenkirch Tirol

Posthotel Achenkirch Tirol

Het 5-sterren Posthotel is met recht een wellnesshotel te noemen. Met een wellnesscentrum van 7.000 m², een zeer compleet aanbod van sportieve activiteiten en het gebruik van regionale producten in de keuken biedt het Posthotel alle ingrediënten van wellness; ontspanning, beweging en gezonde voeding. Een perfecte bestemming om even helemaal bij te komen. Het Posthotel is een adults-only hotel (boven 14 jaar).

Wellnessfaciliteiten

In Posthotel Achenkirch vindt u o.a.

  • Atrium Spa – de grootste spa in Tirol met 7.000 m², privé-spa voor duobehandelingen, speciale ‘Lady Spa’
  •  Yin-Yang-Pool, 4 overdekte zwembaden (28 ° -30 °), 2 openlucht zoutwaterzwembaden (32 ° -34 °) met uitzicht op de bergen
  • Tepidarium, Turks stoombad, Finse sauna, Tiroolse sauna, kamille-grot, oosterse hamam met rhasul-bad
  • 2 gezellige aromatische grotten met 4 hydrotherapie-douches en 3 bubbelbaden
  • Kneipp-rotonde, tropische regenbuien
  • Zonnelounge, ontspanningsruimte bij het zwembad, gazon
  • Openluchtmassagepaviljoen (zomer)
  • Versunkene Tempel, een oase van rust en meditatie, en de klassieke Thermen Welt
  • Zöhrerhaus centrum voor meditatie, yoga, Pilates en Qi Gong
  • Fitness: Dojo-kamer, Kinesis-kamer met fitnessapparatuur van Technogym, cardio-kamer met fitnessapparatuur van Precor.

De Atrium Spa biedt een uitgebreide keuze aan massages, gelaats- en lichaamsbehandelingen. Ayurveda, Steinöl, maar ook speciale baden en massages. Er worden meer dan 20 verschillende massages aangeboden. Massages die ontspannen, revitaliseren, ontslakken en blokkades helpen op te lossen. Tijdens het bezoek van de Shaolin-monnik (elk jaar circa 6 maanden) kunt u ook een Shaolin-Massage reserveren. Het team van 25 schoonheidsspecialisten, masseurs en Ayurveda-specialisten adviseren u graag bij uw keuze.

Naast deze behandelingen worden er behandelingen volgens de Traditionele Chinese Geneeskunde aangeboden. Voor o.a. acupunctuur, tuina, Qi Qong en Tai Chi kunt u terecht bij de Chinese arts Dr. Hu Ji.

Activiteiten

Vervelen hoeft u zich niet in het Posthotel. De vele faciliteiten zorgen hiervoor maar ook het activiteitenprogramma waar u zonder kosten of tegen een kleine vergoeding aan kunt deelnemen. Zo is er elke ochtend aqua fit en is er een afwisselend fit- en actiefprogramma (ca. 40 uur per week) met Pilates, Zumba, Qi Gong, Nordic Walking en fietstochten in de omgeving. Ook op het programma een proefles met de tennispro, lezing over TCM, wijnproeverij, excursie naar Innsbrück en nog veel meer.

Het hotel beschikt ook over tennisbanen, een eigen golfbaan tegenover het hotel en Lipizaner stoeterij. In de winter kunt u hier diverse wintersporten beoefenen.

Wellness op uw bord

De innerlijke mens wordt bij het Posthotel zeer goed verzorgd. De gastronomische keuken is bekroond en heeft duurzaamheid hoog in het vaandel. Zoveel mogelijk worden regionale producten gebruikt, vaak van de eigen boerderij vlakbij het hotel.

Naast diverse restaurants waaronder een bistro bij de zwembaden kunt u een drankje drinken in de bar, wijnkelder (met meer dan 60.000 flessen) of de speciale cigar lounge.

Aanbod

Boek een kamer of suite inclusief volpension voor een heerlijk ontspannend verblijf. Meer info/boeken ...