Gran Bahia del Duque

Gran Bahia del Duque

Gran Bahia del Duque wordt wel het neusje van de zalm op Tenerife genoemd. Het hotel ademt luxe. Een prachtige botanische tuin, 5 zwembaden, persoonlijke service en uitstekend verzorgde kamers zijn maar enkele voorbeelden. En met de hoge kwaliteitsrestaurants kom je ook op culinair vlak helemaal niets tekort. Van steak restaurant Vasco Sua tot de Beach Club voor een mediterrane lunch.

De luxe kamers en suites bevinden zich in 20 verschillende ‘huizen’ gebouwd in Canarische stijl. Op het complex zijn tevens 40 villa’s met eigen zwembad en butlerservice. De Bahia Wellness Retreat biedt behandelingen waarbij gebruik wordt gemaakt van oorspronkelijke, natuurlijke ingrediënten van de Canarische Eilanden.

Bahia Wellness Retreat

In 2009 is het hotel geheel gerenoveerd en werd de Spa geopend. Met 20 behandelkamers, 5 buitencabines voor massages, 2 VIP suites en exclusieve thalassosuites is de Spa een oase van ontspanning. Boek een van de bijzondere behandelingen en rituelen. Ervaar de natuurlijke kracht van het zeewater in het thermal circuit met waterjets, massagebedden en Vitality Pool en sluit het af met een bezoek aan de sauna of hamam/stoombad.

Bahia Wellness Retreat

Het openlucht Spa Café biedt een uitgebreide keuze aan verse, gezonde maaltijden. De Thai Room Plaza is het concept voor de zintuigen en beschikt over een Spacircuit, Thai massagekamer, aroma bar en een Thai Tonic Buffet.

Aanbod

Boek een pakketreis inclusief vlucht! Meer info/boeken ...