One&Only Portonovi

One&Only Portonovi

One&Only Portonovi (open vanaf mei 2021) is het perfecte resort om tot rust te komen en te genieten. Het is gelegen in de baai van Boka, omringd door hoge bergen en een heldere zee.

In One & Only Portonovi is volop te doen, voor elke leeftijd en passie. Van sporten en yoga tot spabehandelingen, rustig loungen in de zon of een cocktail bij het zwembad. Voor kinderen is er de KidsOnly club en voor tieners de One Tribe club voor tieners.

Geniet van een cocktail in de moderne cocktailbar Caminetti voor het diner in een van de drie restaurants. Bij Tapasaka Club geniet u van eigentijdse Aziatische fusion en Sabia serveert Italiaanse gerechten waarbij verse, lokale ingrediënten gebruikt worden. Voor wie de Montenegrijnse keuken wil ontdekken, is La Veranda de plek.

Chenot Espace Wellness Centre

Het Chenot Espace Wellness Centre biedt de modernste diagnostiek en behandeltrajecten op maat, waardoor zelfs een kort verblijf al een helend effect heeft. Boven de spa bevinden zich de kamers voor gasten die kiezen voor een langere behandeling/verblijf.

Het toppunt van holistische wellness, de wereldberoemde Chenot Espace, vindt u bij One & Only Portonovi. Chenot Espace combineert Chinese geneeskunde en westerse technologie met een revolutionaire benadering van wellness met detoxprogramma’s en ‘next-generation technologie’ in huidverzorging. De op maat gemaakte behandelingen hebben een holistische aanpak, inclusief voedingsmenu’s, fitnessschema’s, gerichte spabehandelingen en stressverlichtende activiteiten. Bovendien alle kennis voor een gezondere bewustere lifestyle voor thuis.

AANBOD

Verblijf in een van de kamers, suites of villa's. Meer info/boeken ...