Manoir de Lébioles, gastronomie en wellness in de Ardennen

Manoir de Lébioles ligt op circa 10 minuten van het centrum van Spa, prachtig gelegen in de Ardennen. Vanaf het terras heeft u een prachtig uitzicht op het landschap van de Ardennen.

lebiolesNa een uitgebreide renovatie biedt dit ‘Petit Versailles des Ardennnes’ een luxueuze intieme omgeving voor een paar dagen weg. Met de 16 kamers/suites, elk met een eigen karakter, het gastronomisch restaurant waar chefkok Olivier Tucki regionale en authentieke gerechten bereidt en het wellnesscentrum is dit landgoed een heerlijk plek om te ontspannen.

Wellness-suite

In de wellness-suite dat zich in een van de bijgebouwen bevindt, vindt u

  • Sauna en stoombad
  • IJsbronnen
  • Voetbaden
  • Gearomatiseerde en ontspanningsdouches
  • Vitaalzwembad met hydromassage, bubbelbaden, stortbaden en jetstream
  • Lounge met openhaard
  • Cardio- en fitnessruimte

In de Wellness-suite worden diverse behandelingen aangeboden waarbij de producten van Thalgo en Carita worden gebruikt. Gelaatsbehandelingen maar ook speciale lichaamsbehandelingen zoals bijvoorbeeld een lichaamsmassage met warme ballon.

Voor hotelgasten is de toegang tot de Wellness-suite gratis tot 12 uur ’s middags op vertrekdagen.

lebioles restWellness op je bord

In het gastronomisch restaurant zwaait chefkok Olivier Tucki de scepter. Samen met zijn team serveren zij regionale, authentieke en zeer lichte gerechten; een combinatie van geraffineerde aroma’s, uitzonderlijke bereidingen en met zorg uitgekozen wijnen. Olivier Tucki kreeg onlangs 16/20 punten in Gault Millau en 9/10 in Guide Lemair.

Het restaurant is gesloten op maandag en dinsdag.

Lees ook onze reportage over Spa …

Reserveren

Uw hotelkamer kunt u reserveren via onderstaand boekingsformulier. De prijzen zijn per kamer!Booking.com