The Oitavos – Costa Lisboa

The Oitavos - Costa Lisboa

In natuurpark Sintra-Cascais, uitkijkend over de Atlantische Oceaan, ligt het ultramoderne resort The Oitavos. Een resort met vele faciliteiten waaronder een spa en de Oitavos Dunes golfbaan. Deze golfbaan veroverde een plek in de Top 100 van Golf Magazine en wordt momenteel zelfs beschouwd als de op een na beste golfbaan op het Europese vasteland. Het resort heeft ook een manege, een Health & Racket club met 10 binnen- en buitenbanen en padelbanen.

Qua restaurants is er keuze uit een drietal waaronder het toprestaurant Ipsylon. Verder zijn er bars en lounges en een buitenzwembad met zeewater. Een gratis shuttle brengt je naar Cascais en het strand van Guincho (apr-sep).

Verblijf in een van de lichte, ruime kamers met trendy meubilair, moderne Portugese schilderijen en een panoramisch uitzicht op de oceaan of de golfbaan.

Oitavos Spa

De  spa van The Oitavos biedt vele faciliteiten en maakt gebruik van natuurlijke en biologische behandelproducten voor een holistische aanpak. Speciale behandelingen voor golfers Er zijn 10 behandelruimtes, binnen- en buitenzwembaden met zeewater en sauna’s en stoombaden met uitzicht over de zandduinen. Verder is er een 24-uursfitnesscentrum en worden er regelmatig yoga- en pilates-lessen gegeven.

The Oitavos is een perfecte plek om natuur, strand en Lissabon te combineren. De luchthaven van Lissabon ligt op 35 minuten.

Aanbod

Vanaf € 789 p.p. op basis van logies/ontbijt met verblijf in een 2-persoonskamer. Inclusief dagelijkse toegang tot spa (t.w.v. € 25 per dag).

Neem contact op voor de beschikbaarheid en een voorstel.