Jardin Tecina

Jardin Tecina

Hotel Jardín Tecina ligt in het zuiden van het vrijwel ongerepte eiland La Gomera. Het resort met een oppervlakte van 70.000 m² is als een dorp in originele Canarische stijl gebouwd tegen de hellingen van de Lomada de Tecina. Geniet van de mooie uitzichten over de Atlantische Oceaan en de kust van Tenerife met de Teide. Door het resort lopen fraaie wandelpaden, omgeven door een kleurrijke mengeling van planten en bloemen uit de hele wereld, tussen witte bungalows. Dit hotel is zeer geschikt voor natuurliefhebbers.

Op het resort vind je verschillende restaurants. Zo kan je o.a. genieten van tapas bij Tasca Fandango, fine dining bij Restaurante El Laurel of een romantische diner bij Cave for 2. Ook diverse bars zoals de Poolbar en de Salonbar met entertainment in de avond.

Jardín Tecina biedt diverse sportieve uitdagingen. Naast de Tecina golfbaan (18 holes) met uitzicht over de oceaan biedt het resort activiteiten zoals tennis, squash, tafeltennis, darts, jeu de boules, minigolf en beachvolleybal. Tevens is er een fitnesscenter en PADI-duikcentrum. Dagelijks worden er bijzondere excursies georganiseerd zoals een rondleiding over de bananenplantage in de buurt van het hotel of een bezoek aan de eco-vriendelijke boerderij (Eco Finca Tecina) van het hotel.

SPA Ahemon

De Spa Ahemon is een centrum van ontspanning en wellness met uitzicht op de oceaan. Ahemon in de Guanche-taal betekent WATER. Deze term beschrijft het beste deze spa, die de ideale plek is om in een staat van absolute ontspanning te komen. Geniet van het gevoel van welzijn in het openluchtgedeelte, voel hoe de waterstralen uit de verwarmde zwembaden de circulatie van je hele lichaam activeren.

In de buitenruimte vind je VIP relaxing areas, watercircuit, zonnedek, whirlpool en in het binnengedeelte met sauna, Turks bad en ruimtes voor een heerlijke massage. Open van vrijdag tot zondag.

spa jardin tecina

Aanbod

Boek een pakketreis naar dit hotel. Meer info/boeken ...