The Romanos, a Luxury Collection Resort

The Romanos, a Luxury Collection Resort - Costa Navarino

Samen met The Westin Resort vormt The Romanos Resort het Luxury Collection Resort Costa Navarino. Het resort is gebouwd als Messiniaans dorpje met een dorpspleintje, bioscoop, restaurantjes en winkeltjes. Het resort ligt tussen de 18-holes golfbanen en een adembenemende kustlijn met glooiende duinen en een breed zandstrand.

De keuze aan restaurants, variërend van fine dining tot moderne Griekse cuisine, een groot spa-complex en twee golfbanen The Dunes Course zijn slechts enkele van de faciliteiten die dit prachtige resort te bieden heeft. The Romanos is de perfecte keuze voor een luxe vakantie met vele historische monumenten in de directe omgeving.

Ontspan aan het zwembad met poolbar voor drankjes en snacks en zonneterras met ligbedden en parasols of op het brede zandstrand, ook met ligbedden en parasols.
Het sportcenter biedt activiteiten zoals windsurfen, duiken en mountainbiken. Verder is er een sporthal voor basketbal, volleybal, badminton en tafeltennis en zijn er tennis- en squashbanen. Ook is hier een restaurant in Amerikaanse stijl met 4 bowlingbanen en een bioscoop. Met 270cc CRG karts kan je racen op het racecircuit van het Navarino Speed Experience Park. Naast de 18-holes golfbaan The Dunes Course ligt op ca. 10 minuten, aan een prachtige baai ligt The Bay Course par-71, 18-holes golfbaan. Het fitnesscenter met binnenbad, jacuzzi’s en stoombaden maakt het sportieve aanbod compleet.

Anazoe Spa

De Anazoe Spa biedt vele faciliteiten en een ruime keuze aan behandelingen op basis van eeuwenoude schoonheidsprocedures, waarbij gebruik wordt gemaakt van de exclusieve natuurlijke ingrediënten en unieke producten uit de omgeving. Zo zijn de therapeutische behandelingen met olijfolie gebaseerd op oude lokale gebruiken die zijn beschreven op kleitabletten, ontdekt in het nabijgelegen paleis van Nestor. De behandelingen zijn ontwikkeld op basis van de leer van Hippocrates, de ‘vader’ van de westerse geneeskunde. Therapeuten geven advies over de meest geschikte en heilzame behandelingen die zijn afgestemd op uw persoonlijke verwachtingen en behoeften.

Verder biedt de Anazoe Spa kinisiotherapie, hydrotherapie en drijvende zwembaden, behandelingsruimtes binnen en buiten, evenals een scala aan lichttherapieën en warmtebehandelingen, waaronder ijsgrotkamers, mistdouches en kruidensauna’s.

Aanbod

Een 8-daagse vliegreis is er vanaf € 1.497 p.p. op basis van logies/ontbijt inclusief privé-transfers. Meer info/boeken ...