Ikos Olivia – Halkidiki

Ikos Olivia - Halkidiki

Aan het strand in het karakteristieke kustplaatsje Gerakini ligt strandresort Ikos Olivia te midden van een fraaie tuin met oude olijfbomen. Ervaar hier het ‘Infinite Lifestyle’ all-inclusive concept dat zorgt voor een nieuwe vakantie-ervaring. Inclusief gebruik fitness en spafaciliteiten, activiteiten en Dine Out waarbij je ook de restaurants in Gerakini kunt ontdekken. Bekijk de video over dit all-inclusive concept.

In de tuin liggen 3 zwembaden, elk met een kinderbad en omringd door een zonneterras met ligbedden en parasols. Op het zandstrand kunnen de gasten gebruik maken van ligbedden en is er beachservice. Diverse watersporten zijn mogelijk en daarnaast zijn er tennisbanen en diverse activiteiten waaronder yoga, pilates en Zumba. Ook activiteiten voor kinderen en dit maakt het resort geschikt voor zowel stellen als families. zijn er ook voor de jeugd.

Voor lunch en diner is er keuze uit 7 restaurants waarbij een aantal menu’s ontwikkeld zijn door Michelin-sterrenchefs. Niet alleen de traditionele Griekse keuken maar ook de Italiaanse, Provencaalse en Aziatische keuken. En met de Ikos ‘Dine Out Service’ is het mogelijk te dineren in een geselecteerd lokaal restaurant buiten het resort.

Ikos Spa

De Ikos Spa beschikt over een verwarmd . Tevens zijn er behandelkamers voor massages en schoonheidsbehandelingen.

De Ikos Spa van Anne Semonin is de plek om te genieten van de faciliteiten en de behandelingen (tegen betaling). Met behulp van natuurlijke actieve ingrediënten worden de behandelingen van het merk Anne Semonin gepersonaliseerd. Aan de hand van zowel huidtype als lifestyle. De Ikos Spa heeft zeven privébehandelkamers, waaronder een suite voor stellen, en de behandelingen worden uitgevoerd door volledig gekwalificeerde en ervaren therapeuten.

De Ikos Spa beschikt over een verwarmd binnen- en buitenzwembad met kamerhoge ramen, die een prachtig uitzicht over de tuinen bieden. Daarnaast is er een hamam en sauna, moderne fitnessstudio en kappers- en nagelstudio’s. De Ikos Spa zorgt ervoor dat je kan genieten van een zo ontspannend mogelijk verblijf.

Aanbod

8-daagse vliegreis vanaf € 1.113 p.p. op basis van  all-inclusive. Meer info/boeken ...