Ikos Andalucia

Ikos Andalucia

Dit nieuwe all-inclusive resort ligt aan het Guadalmansa-strand en niet ver van het centrum van het mondaine Marbella en de historische stad Estepona.

Ikos is bekend om het bekroonde Infinite Lifestyle-concept betekent dat bijna alle aspecten van uw vakantie in de prijs zijn begrepen. Zoals de keuze uit zes à-la-carterestaurants, sommige onder de hoede van Michelinsterrenchefs, 24-uurs roomservice en een Dine Out-programma: dineren bij de beste lokale restaurants zonder extra kosten. Verder zijn er mogelijkheden voor watersporten, tennissen en fietsen. Wie wil relaxen kan dat doen op het lange zandstrand, bij een van de vele zwembaden en in de Ikos Spa by Anne Semonin Paris.

Het resort biedt een scala aan activiteiten voor kinderen van alle leeftijden, zoals bijvoorbeeld knutselen, sportactiviteiten, kooklessen, zwemmen in het kinderzwembad, maar ook een Eco-leerprogramma, waarbij de kids de unieke biodiversiteit van het resort kunnen ontdekken. Verder is er in de avond entertainment met livemuziek en films. De MINI Drive Adventure biedt u een MINI-car voor een gehele dag om te omgeving te verkennen (reservering verplicht).

Ikos Spa by Anne Semonin Paris

De Ikos Spa van Anne Semonin Paris is een oase van rust en een plek om lichaam en geest te revitaliseren in een luxueuze omgeving. Gepersonaliseerde behandelingen door deskundige therapeuten samen met een volledig scala aan spafaciliteiten, maken het tot een ontspannende ervaring.

Qua faciliteiten biedt de spa een stoombad, sauna en relaxruimtes. Verder kunt u hier gebruik maken van de indoor Spapool en fitnessstudio, met moderne apparatuur en trainingsprogramma’s. Tevens wordt er les gegeven in bijvoorbeeld pilates en yoga.

AANBOD

Boek een pakketreis inclusief vlucht! Meer info/boeken ...