SECRETS LANZAROTE RESORT & SPA

SECRETS LANZAROTE RESORT & SPA

Het elegante Secrets Lanzarote Resort & Spa, een Adults-Only (18+) hotel in de mooie haven van Puerto Calero, is de ideale bestemming voor een romantische, ontspannende vakantie.

Het hotel biedt 4 verwarmde buitenzwembaden en mogelijkheden voor tennis, fietsen, watersporten, duiken of maak een rondje golf in de omgeving.

Geniet van internationale gerechten met de authentieke smaak van de Canarische Eilanden in een van de restaurants. Geniet van mojo picon met lokale aardappelen, proef internationale gerechten in de à-la-carterestaurants of bezoek de buffet- of zwembadbistro. Ook een selectie van gezonde en vegetarische gerechten.

Genieten van je favoriete drankje kan bij het zwembad en bekijk de prachtige zonsondergang vanuit een van de bars.

Wellness & Spa

De exclusieve spa is een elegante plek voor rust, ontspanning en natuurlijke zelfgenezing. Ontdek de lichaams- en gezichtsbehandelingen, een combinatie van natuurlijke elementen, hoogwaardige holistische cosmetische producten en aromatherapie.

Het spacircuit biedt een dynamisch zwembad met  zwanenhalsjets, ontspannende watervallen, waterbedden, waterstoelen plus o.a. sauna, Turks stoombad, ijsfontein en bubbelbad.

In de spa bevindt zich ook een kapsalon, manicure/pedicure salon en fitness studio.

secrets lanzarote spa

Aanbod

Vanaf € 1.013 p.p. op basis van 7 overnachtingen met ontbijt in een tweepersoonskamer inclusief vlucht.

Meer info/boeken ...