Baoase Luxury Resort

Baoase Luxury Resort

Met 23 accommodaties is Baoase een kleinschalig en sfeervol boetiekresort dat zich onderscheidt door privacy. Het idyllische hotel ligt te midden van watertuinen met bloemen en planten aan een zandstrand, gekoesterd door het azuurblauwe water van de Caribische Zee.

De villa’s en suites in Aziatische stijl zijn ruim opgezet en bieden veel privacy met een eigen tuin, een gedeeld zwembad of een privé-zwembad en soms zelfs een eigen strand.

De villa’s en suites ademen rust en sereniteit. De tropische omgeving, azuurblauwe zee en het aangename Caribische briesje maken Baoase tot een ‘one of a kind luxury resort’.

Het centrum van Willemstad ligt op ca. 3 km.

Spa

Bij Baoase Luxury Resort vind je geen spa maar wordt wel een breed scala aan spadiensten geboden waarvan je kunt genieten in het comfort van je eigen villa of suite of in de Massage Gazebo op het strand. Maak een keuze uit een van de schoonheids- en lichaamsbehandelingen zoals bodyscrubs, pakkingen met 100% aloë vera, massages (verschillende soorten zoals relax, deep tissue, hotstone), manicures en pedicures.

Aanbod

Vanaf € 3.931 p.p. op basis van 7 overnachtingen met ontbijt in een 2-persoons Run of the House kamer. Inclusief vluchten en transfers. Neem contact op voor een voorstel!