Las Arenas Balneario Resort

Las Arenas Balneario Resort

Valencia is door de brede stranden, gezellige bars en pittoreske pleinen een typisch mediterrane badplaats. Deze op 2 na grootste stad van Spanje heeft ruim 800.000 inwoners en kent een divers aanbod. Romeinse, Arabische en christelijke heersers hebben in Valencia hun sporen nagelaten: het Romeinse forum is nu een museum, Arabisch zijn de overblijfselen van diverse muren en uit de Middeleeuwen stammen de kathedraal, de zijdebeurs en de poort.

Valencia is een heerlijke zonbestemming voor een citytrip. Verblijf aan de kust, direct aan het strand in het 5-sterren Las Arenas Balneario Resort. Het resort is ook vlakbij vele bezienswaardigheden en met 2 metrostations en diverse bushaltes in de buurt kan je de stad ook makkelijk verkennen met het openbaar vervoer.

Tijdens het seizoen zijn er 2 buitenzwembaden met ligstoelen en de spa beschikt over een binnenbad. In Brasserie Sorolla heb je keuze uit klassieke, tevens creatieve gerechten maar ontdek ook de restaurants in de omgeving.

Las Arenas Spa

Ontdek in de spa het hydrotherapie Wellness Circuit met een Schotse douche, sauna, koudwaterbad, stoombad, ijsfontein, aromatherapiedouche, bubbelbedden, zwembad, binnen- en buitenjacuzzi … Dompel jezelf onder in het zwembad met onderwaterjets en geniet van de zon in de tuin.

Naast cabines met aromatherapie, chromotherapie, musicotherapie biedt de spa oosterse en holistische therapieën, gezichts- en lichaamsbehandelingen en massages.

AANBOD

Bekijk de mogelijkheden per eigen auto of vliegtuig. Meer info/boeken ...