Avila Beach Hotel Curaçao

Avila Beach Hotel Curaçao

Dit elegante hotel, waar historische panden en moderne architectuur samensmelten tot een prachtig geheel, is al jaren een begrip op het eiland. Avila Beach Hotel ligt aan een schilderachtige baai met twee mooie privéstranden. Het centrum van Willemstad ligt op circa anderhalve kilometer en doordeweeks is er tweemaal per dag een gratis shuttleservice.

Er zijn vier restaurants: het Avila Café met dagelijks een uitgebreid ontbijtbuffet, het open-lucht-restaurant The Pen, de Schoonerbar voor lunch en diner en Blues Bar & Restaurant, met elke week live-jazzmuziek.

Ontspannen kan op een van de twee privéstranden, aan de infinity pool of in de Santai Spa.

De combinatie van persoonlijke service en hedendaagse luxe maken het Avila Hotel al meer dan 60 jaar tot een aanrader. De stijlvolle omgang met gasten zorgt ervoor dat u zich thuis voelt in dit hotel dat al sinds jaar en dag een geliefde vakantiebestemming voor Nederlanders.

Avila Fitness Center & Cloud Nine Spa

In de Avila Fitness Center kan je aan je conditie werken met uitzicht op de Caribische Zee. Na de workout kan je ontspannen in de sauna, stoombad of in de jacuzzi. Voor een massage kan je terecht bij de Spa. In een van de massageruimtes of op strand. Daarnaast biedt de spa lichaams- en gezichtsbehandelingen, manicure en pedicure.

Aanbod

Boek een pakketreis inclusief vluchten! Meer info/boeken ...