Bucuti & Tara Beach Hotel

Bucuti & Tara Beach Hotel

Het Bucuti & Tara Beach Resort ligt aan een van de mooiste stranden van het Caribische gebied. Dit boutique hotel is een Adults-only hotel (+18) en is uitzonderlijk in de persoonlijke benadering. Het hotel is kleinschalig opgezet en bestaat uit 2 gebouwen van 1-4 verdiepingen.

Rondom het zwembad kan je heerlijk ontspannen op een van de ligbedden en deze vind je ook op strand. Er zijn een tweetal restaurants. Senses Chef Table biedt een exclusieve ervaring met een vast menu van 5-8 gangen. Elements is het trendy restaurant aan het strand met aangrenzende bar en groot terras. Geniet van de beste Europese en Caribische gerechten met verse ingrediënten en een adembenemend uitzicht over Eagle beach. Tevens vegetarisch en glutenvrij menu mogelijk. Een fantastische plek voor een cocktail bij zonsondergang. Ook is het mogelijk om romantisch te dineren in een privé cabana.

Indien u kiest voor halfpension heeft u de keuze uit Elements en 15 verschillende restaurants op het eiland (op loopafstand of per korte taxirit).

Oranjestad ligt op ca. 10 autominuten.

Purun Spa

Bucuti & Tara Beach Resort biedt een volwaardig wellnessprogramma om gasten te helpen gezond en fit te blijven en zich op hun best te voelen tijdens hun verblijf op Aruba. Onder leiding van gecertificeerde wellness-specialisten biedt het programma op maat gemaakte programma’s en zijn er dagelijks activiteiten zoals yoga op strand, tai chi, pilates en vegan kookdemontratie.

De spa biedt een ruime keuze aan behandelingen; van een coconut & aloe pakking tot een purun sensatianal facial. In het fitnesscentrum kan je 24/7 aan je conditie werken.

bucuti tara yoga

Aanbod

Boek een pakketreis! Meer info/boeken ...